lauantai 12. toukokuuta 2012

Testit alkakoon

Viljon nenäkosketus alkaa olla pientä viilausta vaille valmis :)) Olin etukäteen hieman epäileväinen kuinka vauhti-Viljo mahtaa kyseisen jutun oppia, mutta onneksi turhaan. Hieman pohdintaa, hyvä suunnitelma ja hienosti Viljo alkoi jo ensimmäisellä treenikerralla liimaamaan nenäänsä kiinni lappuun. Kyllä se aina välillä osaa yllättää :P Vähän vaatii vielä hiomista ja sen jälkeen päästäänkin varsinaisiin tunnarikokeiluihin. Siistiä :)

Metkullakin on työnalla eläinkoe :) Olen testaamassa uudenlaista treenitapaa kaukokäskyihin. Vaikuttaa varsin lupaavalta ainakin näin alustavien testailujen perusteella!! Välimatkaa pystyy lisäämään nopeasti ja kriteeri pysyy tosi selkeänä sekä koiralle että ohjaajalle :) Tästä kuitenkin lisää vähän myöhemmin (ja jos oikein innostun, niin ehkä jopa videokuvaa:)

Olen päättänyt jättää Metkun kesän ajaksi agilitytauolle. Paimennus vie niin paljon aikaa ja lisäksi molemmat lajit ovat fyysisesti tosi vaativia. Lepopäiviä tulee jo nyt aivan liian vähän, kun sitä tokoakin pitää päästä treenailemaan lähes päivittäin. Kurjaa :( Kaikkea kivaa ei vaan millään pysty tekemään yhdellä koiralla.

Viljo ja Toivo sen sijaan pääsevät liitelemään :) Viljo jättää lampaiden pyörityksen tänä kesänä aika minimiin ja panostaa täysillä niihin lajeihin missä se on oikeasti hyvä. Ensi viikolle onkin suunnitteilla peräti kahdet agilitytreenit ja toivottavasti vähintään yhtä monet kimppatokotreenit :)

Ai niin, Viljo on ilmotettu sm:iin :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti