tiistai 14. huhtikuuta 2009

Tiistain aloitus


Aamu yhdeksältä reippaana Pirkkahallin hiekkakentällä. Treeniseuraksi tulivat Riitta ja Kipinä :)


Viljo pääsi aloittamaan. Riitta oli tuonut tullessaan hyppyesteen ja heti autosta päästyään sir William singahti sitä hyppelemään :) Hmm, pitäis varmaan hieman panostaa hillitympiin aloituksiin ja hallintaan ;o) Tein alkuun jokusen luoksetulon läheltä (että unohtaisi sen hypyn:). Nämä hyvin ja taisi tulla suoraankin joka kerta. Sitten hypyn kimppuun. Otin aluksi avo-hypyn käskytettynä. Tässä ei mitään erikoista, hyvin meni :) Sitten hyppynoutoa. Ensimmäinen heitto hiukan vinoon ja hypyn ohitsehan sir William ampaisi. Uusinta niin, että Riitta meni kapulan viereen kyttäämään (tarkoituksena ottaa kapula pois jos kiertää). Ei kuitenkaan kiertänyt, vaan teki vallanmainion suorituksen :) Lopuksi vielä yksi tarkoituksella vinoon heitetty. Meni edelleen hienosti hypyn kautta ja takaisintulossa autoin omalla liikkelläni, että sain paluuhypynkin onnistumaan.


Ruutu aluksi taas niin, että palkka oli valmiina. Ei ongelmia. Tai no, merkillemeno voisi kyllä olla parempi.. Sitten hieman stoppikikkailuja. Parhaiten toimi ehkä se, että lelu oli mulla ja heti pysähdyttyään Viljo sai juosta takaisin ja ampua siihen kiinni. Pitää kuitenkin edelleen testailla eri vaihtoehtoja..


Seuraamista tein käskytyksellä, jota välillä noudatin ja välillä en. Aika ok. Tuntuu ehkä hieman tasoittuneen!? Tai sitten se vain hämää, että olen tehnyt seuraamista viimeaikoina aika loppupäässä treeniä, jolloin Viljo on jo hieman väsyneempi.. :P


Lopuksi vielä jääviä. Seisomisen otin kerran takapalkalla. Hienosti :) Istuminen x 2. Hyvin! Ja maahanmeno x 1. Hienosti tämäkin!!


Hyvät treenit jälleen kerran!! Kiitoksia treeniseurasta ja tulkaahan toistekin :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti