perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pitkäperjantai


Iltasella treenailtiin isolla porukalla Pirkkahallin hiekkakentillä. Mukana menossa Kati&Into, Timo, Emma&Nasu&Manu, Hanna(ja lapset)&Veeti&Veikka, Lotta&Senni ja Pia&Viski.


Aloitettiin pitkästä aikaa paikalla oloilla. Istumisessa kävin palkkaamassa Viljon pari kertaa välissä (sitä kun ei ole tehty kovinkaan paljoa). Hyvin pysyi ja paikallamakuukin ihan ok.


Viljo aloitti oman osuutensa, yllätys-yllätys, luoksetuloilla läheltä :) Teki aika kivasti. Ainoastaan yksi vino ja siitäkin palkkasin kun Kati sanoi "yli" ja kuulin "hyvä" :) Ruutua esittelin myös raadille. Aluksi yksi suoraan leluun ja tämä hyvä+nopea. Sitten stoppeja ja näissä tekee nyt banaania, kuten vähän arvelinkin. Eka toisto vauhdillisesti ok, mutta toinen aika hidas. Menee toooosi matalana kyylänä. Lisäksi stoppasi itsenäisesti (ihan keskelle kylläkin), mutta en kuitenkaan tiedä onko ihan sitä mitä haluan.. Loppuun vielä yksi ruutu suoralla palkalla ja lujaahan se menee :)


Tunnari melkein kisamaisena (lihis on tietty edelleen kuvioissa mukana:). Viljo joutui etsimään tosi kauan ja taisi mennä pari kertaa omasta ylikin.. Ei kuitenkaan luovuttanut, eikä härkkinyt vääriä :) Palautus hidas, ravilla. Uusinta ja edelleen etsi kauan. Tälläkin kertaa maltti oli onneksi matkassa mukana ja nyt palautusvauhtikin parempi.


Ohjattu liikkeenohjauksella siten, että ensin pallo merkin takana. Tässä on edelleen jännä, sillä ei kunnolla palkkaannu. Ottaa kyllä pallon, mutta sylkee sen heti pois ja kyylää hulluna merkkiä+kapuloita.. En ole ainakaan vielä välittänyt tästä ja nytkin vain poimin pallon maasta, lähetin vapaamuotoisesti merkille ja haetutin oikean. Palkka vauhdista. Ok.


Loppuun vielä seuraamista. Kiertyi aika voimakkaasti taakseni, mutta muuten oli mielestäni suht siisti. Tosin tässä vaiheessa Viljo oli jo jonkinverran väsynyt, joten ei varmaankaan enää jaksanut hillua, pomppia ja vatkata etujaloillaan kuten normaalisti :P


Kivat treenit ja olipas mukavaa kun porukkaa oli niin paljon paikalla :) Huomenna jatketaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti