maanantai 13. huhtikuuta 2009

Raunioita ja tokoa


Aamu aloitettiin reippaasti rauniotreeneillä. Viljolle kolme mm, joiden sijaintia en tiennyt. Harjoitus oli kyllä hieman liian helppo.. Viljo juoksi suurinpiirtein maalimieheltä toiselle, eikä koko treeniin tainnut montaa minuuttia mennä. Pitänee ensi kerralla keksiä jotain hieman haastavampaa :) No, toisaalta kyseessä oli vuoden ensimmäinen raunioharjoitus, joten ei sen ehkä mahdottoman vaikea tarvinnutkaan olla.. Treenin lopuksi otin vielä rullatreeniä. Kolme mm käytössä tässäkin ja he levittäytyivät vapaavalintaisesti alueelle. Ei kuitenkaan mihinkään umpipiiloihin. Kahdella irtorulla ja yksi ilmaisu kiintorullalla. Viljo oli jotenkin ihan pihalla :) Irtorullalliset sentään suht ok, mutta kiintorullaa ei millään tajunnut ottaa. Sähläs ja juoksenteli. Kun meni niin huonosti, otin vielä neljännenkin maalimiehen. Tämäkin kiintorullalla. Tässä ei sitten ollutkaan mitään ongelmia. Otti rullan samantien ja toi mulle. Eli lisää vaan treeniä, niin hyvä siitä tulee :))


Iltasella tokoiltiin Virelässä Hanna O:n ja T:n, Emman, Timon ja Lotan kanssa.


Alkuun paikallaolot. Istuminen hyvin ja makuukin ihan ok. Jossain vaiheessa oli kyllä vaihtanut lonkalle.. Palkkasin tänään vapauttamalla piilolle.


Oman osuutensa Viljo aloitti luoksetuloilla. Otin lyheltä matkalta sivulletuloja (hyvin:) sekä pidemmältä matkalta stoppeja. Nämäkin suht ok. Jonkun verran kylläkin ennakoi.. Sitten ruudun kimppuun. Alkuun käskytyksellä yksi ruutu, missä lelu valmiina. Hyvin!! Sitten loppuosaa. Ensimmäisellä kerralla palkkasin ruutuun, Hanna T:n toisen "käsky"-huudon jälkeen. Toisella kertaa otin sivulle. Tuli lujaaa ja ilman kädessä olevaa namiapua olisi saattanut kaasutella ohitse.. Lopuksi yritin vielä epätoivoisesti saada stopattua ruutuun. Nämä tosi huonoja. Meni lujaaaaaaaa ja stoppasi tosi löysästi. Kävin palauttamassa oikealle paikalle, mutta ei siltikään parantanut suoritustaan :( Hitto. Tähän pitäisi nyt keksiä jokin toimivampi kikka.


Ohjattua hinkattiin myös urakalla. Tässäkin pieniä puutteita.. Hanna O toimi liikkurina ja ensimmäisellä yrityksellä kompuroi viimeisen kapulan kanssa, mistä johtuen vimppa kapula jäi Viljon mieleen.. Merkillemeno aika huono (hidas + vino) ja kun lähetin vasemmalle, niin ampui tietysti oikealle, viimeiseksi viedylle kapulalle. Pysäytin ja kävin näyttämässä vasenta. Tämän jälkeen loppu ok. Otin vielä koko liikkeen alusta asti uusiksi ja nyt ei ongelmia :) Sitten päätin hieman hinkata merkkiä (ongelmina ainakin: menee hitaasti, matalana, banaanilla ja jää kaiken lisäksi vinoon). Ensimmäisellä yrittämällä kokeilin hieman reippaampaa käskytystä, mistä johtuen lähti lujaa ja jatkoi yhtä lujaa matkaansa merkin ohi kapulaa noutamaan.. Seuraavalla kerralla lelu merkin takana. Lähti kuin ameeba, mutta kiihdytti heti lelun bongattuaan. Jotain muitakin kikkailuyrityksiä kokeilin, mutta en oikein ollut tyytyväinen mihinkään.. Eli jos jollakulla on hyviä ehdotuksia, niin vinkkiä vaan tännepäin :D


Lopuksi vielä idaria. Pelkäsin, että saattaa olla ihan tuhoontuomittua, sillä kyttäili alussa kivasti merkkejä.. Lähti kuitenkin onneksi hyvin seuraamaan :)) Aluksi seurauttelin neliötä ja tämän jälkeen kokeilin koko liikettä Hanna O:n käskyttäessä. Meni hienosti :) Kaikki asennot oikein (ja taisivat olla vielä suht nopeitakin:). Istumisessa oli vissiin kerran liikuttanut etujalkaa, mutta muuten pysyi hienosti paikallaan. Mukaanlähdöissä ehkä hieman epävarma, mutta tätähän ei ole tehty vielä kertaakaan, joten paranee todennäköisesti kun pari kertaa ottaa. Kaikenkaikkiaan hieno suoritus!! Olin vallan ylpeä hienosta sir Williamista <3


Kiitos taas treeniseurasta. Varsin hyvät treenit tälläkin kertaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti