lauantai 11. huhtikuuta 2009

Esineitä ja jälkeä


Iltasella piipahdin vielä lähipellolla ottamassa esineitä ja tekemässä pojille lyhyet makkarajäljet.


Viljolle tallasin 10m kapean ja 50m syvän ruudun, jonne jätin takarajan tuntumaan kaksi helppoa esinettä (hanska+sukka). Molemmilla lähetyksillä Viljo lähti ihan vinoon ja vauhtia oli ehkä miljoona!! Ajattelin, että menee juoksemiseksi mutta tosi nopeassa tahdissa esineet palautuivat :) Palautusvauhtikin melkein yhtä huima kuin lähtönopeus :-O


Viljolle tallasin myös lyhyen jäljen kahdella kulmalla ja joka askeleelle ruokaa. Eteneminen jäljellä oli erikoista. Ihan silleen vatsallaan ryömimällä sir William eteni.. Aika paljon jätti nameja syömättä ja välillä myös koitti rynnistää eteenpäin. Viljolle tekisi kyllä hyvää ajella näitä peltojälkiä. Pitäisi vain jostain löytää itselle motivaatio niitä talloa..


Toivolle en laittanut kuin pari namia matkan varrelle. Jälki oli helppo ja suht lyhyt sisältäen yhden kulman, yhden polun ylityksen ja yhden kaarteen. Toivo taisi syödä tasan yhden namin.. Eteni kuin höyryjuna ja veti ihan saakelisti (ei ehkä tehnyt hyvää jalalle, vaikkei ole enää juuri ontunutkaan). Ajoi tosi matalalla nenällä ja tarkasti. Lopussa oli pallo palkkana, josta ilahtui kovin, vaikkei saanutkaan sen kanssa juoksennella :)) Loppujäljestä Toivo alkoi pärskiä ja viime yönä ryysti + niiskutti, joten ensi viikolla on luvassa strongholdia niskaan. Hmm, voisikohan Viljon viimeaikaiset tunnarisekoilutkin liittyä samaan juttuun? Se ei ole kyllä oirehtinut millään tavalla, mutta eihän sitä koskaan tiedä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti