lauantai 11. huhtikuuta 2009

Pirkkahallilla jälleen


Hanna O:n ja T:n, sekä Emman ja Lotan kanssa tokoilimme tänäänkin Pirkkahallin kentällä.


Alkuun paikallaolot. Istuminen Viljolla ihan ok. Kävin kerran välissä palkkaamassa ja lopuksi oli tarkoitus vapauttaa Viljo lelulle, jonka jätin piilolle. No, eihän Viljo vapautuksella mihinkään piilolle+lelulle lähtenyt, vaan ruutuun... Kävin näyttämässäkin piilossa olevaa palloa, mutta eipä se siltikään Viljoa kiinnostanut, vaan sir William meni uudelleen ruutuun.. Höh!


Yksilöliikkeet Viljo aloitti metallinoudolla. En viitsinyt ottaa kokonaista noutoa, sillä metskun kanssa on ollut isoja ongelmia, enkä ole tänä vuonna ottanut sitä vielä kertaakaan ulkona. Tein nyt vaan niin, että Viljon istuessa sivullani asetin noutokapulan metrin-parin päähän eteeni ja pyysin hakemaan. Viljo iski kapulaan kiinni joka kerta ihan normaalisti, mutta ensimmäisellä toistolla ote oli löysä ja kapula kilisi suussa. Uusinnoilla otteessa ei enää huomauttamista :) Jeeee!! Nyt uskallan varmasti jo ottaa ihan kisamaisiakin noutoja :)


Sitten ruutua. Ruutu oli sijoitettu vaikeasti aivan autojen eteen, siten että koirien piti juosta suoraan kohti autoja. Otin tälläkin kertaa aluksi yhden ruudun suoralla palkalla. Hyvin. Toinen stopilla ja tosi hienosti tämäkin :) Kolmas kerta vielä suoralla palkalla. Ehkä hieman hitaampaa meni kuin yleensä, mutta nyt katsoo paikkaa tarkemmin ja varmaan myös autot hieman hidastivat.


Liikkeestä istuminen x 2. Luulisin, että ihan ok?? Itse en nähnyt istumisnopeutta, mutta ainakaan katsojat eivät mitään huomautettavaa löytäneet. Tai eivät ainakaan mitään sanoneet ;o)  Liikkeestä maahanmeno samaten x 2. Tässä olin sitä mieltä, että jälkimmäinen oli hidas, mutta raadin mielestä se taas oli nopeampi kuin ensimmäinen :P Tiedä häntä sitten..


Seuraamista jälleen pitkään ja hartaasti. Ei vissiin tänäänkään mitään ihan mahdotonta menoa? Kuumasta säästä (ja ennenkaikkea hillittömästä autossa riehumisesta..) johtuen Viljo läähätti aikalailla, mutta siltikin vire oli mielestäni hyvä. Kokeilin piruuttani myös henkilöryhmää. Hyvin sujui ja kontakti pysyi kokoajan, vaikka välillä tunginkin aika pienistä raoista :D


Lopuksi vielä treenin huonoin kohta eli tunnari. Tässä on nyt jostain syytä tullut takapakkia!? Eka yritys todella huono. Viljo singahti kapuloille ja nappasi suuhunsa ensimmäisen mahdollisen. Tiputti tämän ja kierteli ja kaarteli löytämättä oikeaa. Lopuksi toi väärän. Uusinnalla hieman parempi, mutta ei mikään hyvä vieläkään. Pitää miettiä..


Toivo-paran oli tänäänkin tyytyminen vain autossa istumiseen :( Protestointi oli e-r-i-t-t-ä-i-n kovaäänistä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti