lauantai 11. lokakuuta 2014

Motivaatio missä olet?

Plääh. Mistähän löytyis mun pitkään kadoksissa ollut tokokipinä? Nykyisellä treenitahdilla ei mikään asia etene, eikä sitä paitsi huvittaisi edes treenata..

No niin tai näin, muutaman kerran olen viime viikkoina raahautunut ihan kentälle asti. Tällä viikolla tokoiltiin torstaina(?) Riitan ja Piian kanssa Haavistolla.

METKU:
Metku oli lievästi sanottuna vallaton :-O Huomasi kyllä että koko viikko oltiin vain pötkötetty kotisohvalla... Taisin tehdä sen kanssa ainakin luoksetuloa, ohjattua ja kaukoja?

Metkun luoksetulo on sieltä ja syvältä. En ole tyytyväinen oikein mihinkään. Ennakoi, stopit valuu, törmää, jne.. Kokeilussa taas kerran takapalkka. Olen lyhentänyt matkaa, pysäyttänyt lähemmäs ja käynyt vetämässä pannasta ennen päästämistä takapalkalle. Nyt kokeiltiin lisänä myös selkeää vartaloapua voimistumaan pysäytyskäskyä. Teki kyllä ihan kelvollisesti. Muistaakseni yksi huono stoppi ja sivulletuloissa tietysti törmäili.

Ohjattu oli ihmeellinen. Kapulat näkyivät huonosti, joten Metku suuntasi kohti keskimmäistä. Korjasi kuitenkin omatoimisesti. Mutta sitten!! Aivan ihmeellistä sekoilua kapulan nostossa :-/ Pyöritti ja liiraili kapulan kanssa varmaan metritolkulla ennenkuin lopulta sai sen kitusiinsa. Sääti jotain myös sivulletulossa ja piti kapulaa huonosti. Uusinnalla aivan yhtä huono suoritus. En tajua! Ei ole koskaan aiemmin nostanut huonosti!! Eikä kyllä kapulan pidossakaan pahemmin ole ongelmia ollut.. No, toivottavasti se oli vain tämä yksi huono treeni :)

Kaukot kaipaisivat kipeästi tehotreeniä. Suurin ongelma on m-s vaihto, jossa Metku venyy todella etupainoiseksi. Olen yrittänyt korjata tätä vuosien varrella vaikka millä kikkakolmosella. Tuloksetta :( Mietiintään nyt josko jaksaisin opettaa koko hiton vaihdon uusiksi ja uudella tekniikalla..

LEE:
Leekin teki luoksetuloa. Sille myös kokeiluun takapalkka. Olen sitä joskus aiemmin testannut, mutta silloin se ei toiminut alkuunkaan.. Nyt näytti ekaa toistoa lukuunottamatta aika kivalta :) Vauhti parani toisto toistolta, eikä banaanista näkynyt vilaustakaan! Huippua jos oikeasti toimisi :D

Ruutua hinkattiin myös. Eka toisto oli tosi hyvä ja jos olisin ollut fiksu olisin lopettanut siihen.. Ajattelin kuitenkin juoksuttaa vielä kerran suorapalkalle. No, ei tosiaankaan onnistunut.. Lee alkoi himmailemaan ennen ruutua ja haahuili etsien lelua. Argh!! Voi miks mä en koskaan opi ettei mun koirilla toimi mitkään hiton suorapalkat tai lätkät?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti