torstai 16. lokakuuta 2014

Argh!

Toiset päivät vaan ovat paskempia kuin toiset.

Eilen illalla huomasin Saulilla olevan pissaamisongelmia. Se yritti ja yritti pissata, mutta juuri mitään ei tuntunut tulevan :( Ensimmäisenä tuli mieleen tietysti virtsakivet ja harkitsinkin lähtöä päivystävälle (jos kivet tukkivat virtsaputken kissa voi kuolla). Sauli vaikutti kuitenkin pissavaivoistaan huolimatta pirteältä ja ruokakin maittoi, joten päätin odottaa aamuun.

Heti aamusta lekuriin. Saulilta taju kankaalle ja sitten tutkittiin. Rakko tuntui tunnusteltaessa normaalikokoiselta. Sen sijaan virtsassa oli verta. Oireiden takana siis pissatulehdus, eikä virtsakivet kuten pelkäsin :) Kotiin viemisenä antibioottikuuri.

Illalla tokoiltiin. En tiedä. Itselläni on koko tokoilun punainen lanka tällä hetkellä täysin kateissa :( Tein ainostaan Metkun kanssa ja senkin olisi voinut jättää väliin.. Ihan paskaa menoa, eikä keskittymisestä tietoakaan :( Meni vääntämiseksi ja ainoa mitä käteen jäi oli huono mieli itselle. Mä en vaan jaksais tämmöisiä treenejä. Kaikki yhdessä tekemisen ilo ja hauskuus tuntuu hukkuneen johonkin matkan varrelle ja näen vain pelkät virheet. Itseäni vituttaa ja koirakin siitä syystä kokoajan vaan huononee :( Jos fiilikset ei ala kohta paremmaksi muuttumaan, niin ehkä lopetan koko hemmetin tokon?

Ja jotta päivästä jäisi mahdollisimman paska maku suuhun, niin kotona huomasin jonkun koiran jossain vaiheessa hieman maistelleen auton sisustusta...


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti