sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Koirat vähenee ja treenit jatkuu

Metkun ja Leen juoksut etenee, joten perjantaina Toivo sai lähteä hoitoon. Helpompaa näin, vaikka Toivo oikeasti melko vaivaton kaveri tyttöjen juoksujen aikaan onkin :)

Lauantaina oli sitten Leen vuoro pakata laukkunsa ja lähteä viettämään hanimuunia. Tai no, eilen se pääsi vasta Paimioon asti, mutta eiköhän jo parin päivän päästä suuntana ole Norja :) Superjännää!!

Ajatukset ovat viime päivinä olleet lähinnä Leen tulevassa pentuprojektissa, mutta jotain pientä treeniä on kuitenkin tullut tehtyä. Paimennusta etupäässä :)

CASS:
Cass on sellainen ihme juoksentelija. Se haluaa koko ajan flänkätä, eikä tahdo edetä suoraan kirveelläkään. Mielestäni sen toiminta ei ole suoranaista heikkoutta (=ei halua kohdata eläimiä), vaan jotain muuta.. Olenkin työstänyt sitä viime aikoina liinassa, ettei se pääsisi jatkuvasti valumaan flänkille tai juoksemaan päättömästi. Se on myös selkeästi toispuoleinen ja haluaa valua aina vasemmalle. Tänään tehtiin pieniä pätkiä ajoa kolmioasetelmassa ja pysäytin heti jos Cass alkoi valumaan tai yritti livahtaa selkäni takaa vasemmalle. Aluksi oli kovin vaikeaa, mutta sitten kun Cass sai ideasta kiinni sujui suht kivasti :) Tässä asetelmassa se tottelee hyvin maahanmeno käskyäkin. Vapaaksi jos sen päästää, niin ei toivoakaan..

METKU
Metkun kanssa työstin tänään(kin) stoppeja, flänkkejä, ajoa ja jakoja. Jaoissa se on aika hyvä :) Tulee pieneenkin väliin ja pitää hyvin eläimet erillään. Metku on selkeästi koira joka pitää haasteista. Mitä vaikeampaa ja rankempaa on sen parempi on myös Metku :)

Tokoilun suhteen tein päätöksen panostaa tästä lähin etupäässä hauskanpitoon. Ihan sama tuleeko koskaan enää mitään tulosta, mutta en vain jaksa tätä nykyistä fiilistä.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti