maanantai 20. lokakuuta 2014

Ma aamun tokot+paimentelut

Aamusta hallille tokoilemaan. Koskahan on tullut viimeksi käytyä? Taitaa olla aikaa useampi kuukausi..

Metku:
• Seuraamista. Tätä hinkattiin ja pirusti. Hallilla kriteerien pito on niin paljon helpompaa kun suorituksen näkee peilistä :) Testailin erilaisia palkkaustapoja, vaihtelin rytmiä ja tein kaikkea muutakin yllättävää.

• Luoksetuloa. Yksi suora luoksetulo ja sen jälkeen erilaisia virityksiä stoppien parantamiseksi. Ainakaan vielä ei löytynyt oikotietä onneen :-/

• Ohjattua. Annoin hakea molemmat puolet. Ihan ok.

Cass:
Cass taitaa olla tokoillut edellisen kerran joskus talvella/keväällä?

• Piti aloittaa seuraamisella, mutta eihän Cass mitään seurannut :P Kävi ensin hakemassa kentän laidalta lelun ja kun otin sen pois juoksenteli merkille. Harjoiteltiin sitten merkkiä :) Merkille lähtö on vauhdikas mutta paikka hieman hakusessa.. Pari ekaa kertaa meni suurinpiirtein sinne minne pitikin ja pääsin palkkaamaan heittämällä lelun. Ilmeisesti tästä innostuneena Cass alkoi tykittämään ihan hulluna ja stopit valuivat metritolkulla merkin taakse..

• Luoksetulo. Pysymisessä hieman puutteita. Lujaa lähtee ja lujaa myös törmää..

• Vauhtinouto x 2. Kapulalle meno hitaampi kuin palautus.

• Lopuksi vielä uusi yritys seuraamista. Veikkaan ettei tästä tule hyvää tämän(kään) koiran kanssa.. Kuumuu kamalasti ja Cassin tapauksessa se tarkoittaa puremista :-/ Pari kertaa nappasi napakasti kiinni reiteen ja lopun aikaa tyytyi napsimaan ilmaa.. Joopa-joo.

Tokoilujen jälkeen piipahdettiin vielä laitumella. Metku jatkoi jako teemalla (meni hyvin:) ja Cass yritteli edelleen poispäinajoa. Oli selkeästi miettinyt asiaa sillä oli paljon parempi kuin eilen :) Tässäkin saa kyllä jatkossa olla sen kanssa tarkkana.. Menee nätisti niin kauan kuin lampaat liikkuvat alta pois, mutta anna olla jos tilanne jämähtää ja yritän itse nätisti siirtää jotain elukkaa. Cassin asenne muuttuu välittömästi ja se on heti sitä mieltä että "kyllä täältä pesee!!". Veikkaan että jokunen keskustelu joudutaan tulevaisuudessa käymään laitumellakin puremisesta..


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti