sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Läski-Lee palaa kotiin

Kaksi onnistunutta astutusta oli Norjan reissun saldo :) Nyt vain peukut pystyyn ja toivotaan että pentuja tulee!!

Tänään ajelin Paimioon hakemaan Leen kotiin. Samalla pääsin pikaisesti pyörittämään Milan lampaita omilla koirillani :) Olipa mukavaa! Milalla on tosi hyvät treenilampaat. Herkästi koiraan reagoivat ja liikkuvat. Ihan erilaiset kuin mitä meidän tämän kesän treenilampaat..

Cass oli aika hyvä! Olen saanut sille aikaiseksi jonkinmoisen maahanmenon ja lisäksi se on ehkä hieman jo ymmärtänyt poispäinajon ideaa. Mielestäni se näyttää suht kivalta tällä hetkellä :)

Metku oli kuuma ja kuuro :-/ Se on mennyt kotona aika hyvin, mutta heti kun on uusi paikka ja lentävämmät lampaat sen kuullun ymmärtäminen heikkenee.. Lintsailee flänkeissä ja kiihdyttää tempoa ajossa. Ois pitänyt jaksaa vääntää ja vaatia enemmän, eikä antaa sen luistella käskyistä mutta en vaan jaksanut. Huono minä :(

Leellä tein myös pienen treenin. Vähän ajoa, häkitystä ja yksi jako. Meni kivasti :)

Lee oli reissussa ollessaan myös lihonut melkoisesti! Se oli kasvattanut hillittömän ison ahterin ja kylkiinkin näyttää tarttuneen extraa!! Lisäsin sen ruokamäärää jo hyvän aikaa ennen astutusreissua, mutta nyt tulokset oikeastaan vasta huomaa. Lukema mistä lähdettiin oli n. 12-13 kg ja tänään se painoi 16,2 kg!!! :-O Nyt saa luvan olla tarpeeksi läskiä pentuja varten. Enempää ei kyllä hankita :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti