torstai 6. elokuuta 2009

Tokoa, esineitä, janoja


Tämäkin aamu aloitettiin tokolla. Tullilla oltiin ja treeniseurana Kati, Anu, Emma ja Timo.


Toivo:


Alkuun yksi suora luoksetulo pitkältä matkalta. Lujaa tuli :) Tämän jälkeen tasamaanouto 1kg kapulalla. Hyvin näki, että viimeaikoina on treenailtu vain ohjatunkapuloilla ym. kevyillä kapuloilla. Ei noussut nimittäin kilonen ihan samalla puolihuolimattomalla tyylillä, kuin kevyet kapulat :P Palautus hyvin. Ruutu kerran. Merkki loistava ja ruudun paikka täydellinen. Palkka suoraan ruutuun. Lopuksi otin vielä eteentuloja erikulmista. Hmm.. Meni aika vaihtelevasti. Toivolla oli vauhtia ja yritystä enemmän kuin aivoja ja välillä se kurvaili ihan miten sattuu. Tätä pitää ottaa kotitreeninä ja vaikka namilla, jolloin on EHKÄ vähän rauhallisempi. Sivullesiirtymisiäkin koitin ja niissäkin riittää hiottavaa..


Viljokin oli mukana. Sen treeni oli nopeasti ohi. Meillä ei vaan natsaa :( Hyvä koira, mutta täysin väärällä ohjaajalla :((


Tokottelujen jälkeen ajelin Toimelaan koiria uittamaan + lenkittämään ja samalla reissulla tehtiin esineruutu ja vähän janatreeniä.


Esineruutu oli suurinpiirtein kisakokoinen. Alueen etuosassa pieni kosteikko ja alueen keskellä pieni kumpare. Neljä esinettä. Molemmat takakulmat, keskiesine kumpareen juurella ja etuesine kosteikossa. Toivo aloitti. Lähetin vasemmasta kulmasta ja meni oikeaan takakulmaan.. Toisella lähetyksellä lähetin edelleen vasemmasta kulmasta ja löysi keskiesineen.. Palauttaessaan tätä sai vainun etuesineestä, mutta onneksi osasin olla valppaana :) Toivo ehti vetää liinat kiinni ja sylkäistä esineen suustaan, mutta suostui onneksi ottamaan sen uudestaan ja palautti hyvin. Palkaksi tästä se sai sitten hakea sen etuesineen :D Vasen takakulma oli tänään hankalin.. Toivo on siitä huono, että se menee ihan minne lystää. Ei paljon auta vaikka jotain kohtaa yrittäisikin pommittaa. Kun ei mene, niin ei mene :( Viiteen minuuttiin kuitenkin kaikki neljä.


Viljo sensijaan oli aivan super <3 Neljä luotisuoraa pistoa ja neljä esinettä. Viimeinen suussa sai juosta suoraan kupille. Aika reilusti alle kaksi minuuttia :)


Toivolle vielä pari janaa. Ensimmäinen meni vähän pipariksi, kun Viljo pääsi riistäytymään juuri ratkaisevalla hetkellä vapautteen ja ampaisi raketin lailla metsään.. Toinen jana suht ok. Eteni suoraan, mutta otti takajäljen. Annoin ajaa jonkun matkaa ja havaittuaan suunnan vääräksi Toivo kääntyi itsenäisesti. Loppu hyvin. Näitä pitäisi nyt jaksaa tehdä ja paljon!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti