keskiviikko 12. elokuuta 2009

Alkuviikon tokot + esineet


Eilen illalla Tullilla kera Katin ja Emman. En enää muista mitä tehtiin, mutta taisi mennä suht hyvin :)


Tänä aamuna käväisin Sarin ja vesikoirien kanssa tokoilemassa ja esineruutuilemassa. 


Toivo:  • Luoksetuloja läheltä ja eri kulmista. Jätin tällä kertaa ohjurit pois, kun ei niistä hirmuista apua tunnu olevan (ts. Toivo ei välitä niistä yhtään:). Vähän enemmän ajatuksen kanssa saisi kyllä tulla.. Nyt vain ampaisee miljoonaa ja on tuurista kiinni tuleeko suoraan vai ei.. Suurin osa kuitenkin ok. Muutaman taisin jättää palkkaamatta. Välillä yrittää myös hirmu innolla tunkea jalkojen välistä..

  • Yksi luoksetulon stoppi. Tosi hyvä!!

  • Ruutu + merkki kerran. Tai oikeastaan kaksi. Ekalla meinasi jostain syystä jättää merkin välistä ja jouduin kutsumaan pois. Toinen loistava. Ruutuunmeno jopa aika raivoisa :)

  • Kaukoja pitkältä matkalta. s-i ja s-m vaihdoissa pyysin peruuttamaan. Uusinnalla kisamainen kokonaisuus ja hyvin meni :)

  • Idari. Seuruu järkyttävää :( Siis todella j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-ä !! Tein ensin kierroksen pelkkää seuruuta ja sitten asentojen kanssa. Punki jotenkin tosi paljon (ennakoi stoppeja?) ja muutenkin järkyn levotonta menoa. Kehuin kaikki asennot + istumiseen pieni apu.


Viljo:  • Luoksetuloilla aloitettiin. Aluksi kahta viimeistä pätkää. Nämä tosi hyvin :) Sitten sitä ekaa huonoa stoppia. Kokeilin nyt ilman takapalkkaa ja kylläpä valuuuuuu.. Asenne kuitenkin aika kiva ja pysyi varsin yritteliäänä, vaikka vähän hinkattiinkin :))

  • Ruudun paikkaa läheltä ja kaukaa. Aika ok. Kerran tai kaksi rallatteli yli, mutta muut teki kivasti :)

  • Idari. Hmm, Viljonkin idari seuruu huonoa. Ennakoi ja pomppi. Asennot sen sijaan tosi hyviä :D Istumiseen apu ja kehu kaikista asennoista. Teki vallan mainiolla asenteella :))

  • Kaukoja. Ekaa vaihtoa kaukaa ja hihnassa läheltä vaihtoja i-s ja m-s. Teki hyvin. Nopeita vaihtoja ja tekniikka hyvä :))


Esineet. Ruudun koko ehkä 30x50m. Neljä esinettä. Takakulmat, keskiesine ja lähiesine. Haetutin molemmilla pojilla esineistä kolme. 
Toivo: Lähetys jälleen vasemmasta kulmasta. Toi oikean takaesineen.. Seuraavalla lähetyksellä bongasi heti lähiesineen, mutta tarkennus tuotti vaikeuksia :( Toivo jäi pyörimään suurinpiirtein 10-15 m päähän esineestä.. Itse tein sen virheen, että kutsuin takaisin, kun lähti suurentamaan hakuympyrää (olin varma, että meinaa jättää esineen). Huono minä :( Kolmas pisto taas hyvä ja palautti keskiesineen. Viljo: Sir William oli ihan liekeissä :)) Siis aivan järjettömän hyvä!!! Kolme viiva suoraa pistoa ja miljoonaa takaisin esineen kanssa. Aikaa kului max. minuutti. JEEE!! Vähän alkoi mietityttämään, että pitäisikö sittenkin kokeilla Viljon kanssa sitä pk-puolta.. Ne esteet vain kovasti pelottaa :( Jos saisi Viljon hyppytekniikasta hyvän ja varman, niin ehkä-mahdollisesti-kenties uskaltaisi?? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti