tiistai 4. elokuuta 2009

Aamun tokot ja illan esineet


Aamulla Tesomalla kera Emman ja Katin.


Toivo aloitti. Kisamainen suoritus. Palkkaus kuitenkin joka liikkeen jälkeen. • Seuraaminen. Suht ok? Pitkää seuraamista tehtäessä paikka siirtyy ehkä vähän liian eteen?? Hidaskäynti aluksi kamalaa. Parani onneksi muutaman kymmenen metrin jälkeen, kun Toivo ei enää jaksanut istuaaltaan mukana hilautua :)

 • Idari. Hyvä. Istumiseen annoin vartaloavun.

 • Luoksetulo. Hyvä vauhti ja hyvät stopit. Viimeisen pätkän tuli ehkä vähän normaalia matalampana? Eteenistuminen ja perusasentoon siirtymiset olisivat voineet olla siistimmät.. Itse epäonnistuin pysäytyskäskyjen ajoituksessa. Ei ollut kyllä merkeillä päinkään.. Vaikeaa :(


Tämän jälkeen oli pakko siirtyä toiselle kentälle, kun traktori ilmaantui kenttää lanaamaan. • Ruutu. Merkin jätti aavistuksen vajaaksi ja ruudussa stoppasi turhan eteen. Muuten oikein hyvä :)

 • Ohjattu. Merkki superhyper-loistava!! Kapulanotto.. hmm.. voimakas ;o) Eteenistuminen aavistuksen vino ja sivulle siirtymisessä tuttuun tapaan pomppu.

 • Tunnari. Toivo läähättti tässä vaiheessa jo melkoisesti, joten pelkäsin pahinta. Mutta mitä vielä! Tosi hieno tunnari. Lujaa vauhtia kapuloille, rauhallinen haistelu ja nopea palautus. Loppukuvioissa taas pieniä puutteita..

 • Kaukot. i-s vaihdossa kääntyi aavistuksen vinoon, mutta korjasi asentonsa suoraksi sitten seuraavassa vaihdossa. s-m vaihdolla ehkä aavistuksen taaksepäin? Muuten tosi hyvät ja nopeat vaihdot :)


JEEE!! Toivo on hyvä <3 Eteentulot ja sivulle siirtymiset kun vain jaksaisi treenata kuntoon..
Viljo • Seuraaminen. Kisamaisesti ja pitkän kaavan mukaan. Sir William oli kuin lentoon lähdössä. Yhdellä sanalla sanottuna, kamalaa :P Pomppi hillittömästi, ylityöskenteli kaikki käännökset ja askelsiirtymät. Pysähdyksissä valui eteen. Hyvää oli tekemisen into ja kontakti :)

 • Idari. Seisominen ja maahanmeno hyvät. Istumiseen annoin vartaloavun, mutta siltikin aika hidas. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä, sillä en ole tehnyt kisamaisena montaakaan kertaa..

 • Ruudun paikkaa läheltä ja kaukaa. Loistavasti!! Joka kerta aivan nappipaikka :D

 • Ohjattu. Kisamaisesti merkille. Hyvin. Sitten Jonten oppien mukaan lähetys ensin oikealle ja sitten vasemmalle. Oikea ok, mutta vasemmalle ei kääntynyt 90 astetta, vaan teki hirmu kaarroksen kohti minua. Tämän jälkeen ei meinannut enää löytää kapulaa :( Uusinnalla lähetin normipaikasta ja tämä tosi hyvä!! Lähti hienosti vasemmalle ja vasta nouda-käskyllä kurvasi kapulalle.

 • Paikallamakuun alkuja. Tämä on v-ai-k-e-a-a!! Viljo on ihan liian tottelevainen ja heittääntyi varmaan miljoona kertaa liikkurin käskystä maihin.. Kielsin ja nostin joka kerta ylös, mutta ei siltikään pystynyt olemaan tottelematta :) Tätä harjoiteltava ja PALJON!!

 • Loppuun vielä vauhtiluoksetulo (ettei jäisi Viljolle paha mieli noista paikallaolojen hinkutuksista:)


Viljo oli myös varsin pätevä! 
Töiden jälkeen ennen pimeäntuloa pikapikaa esineruutuilemaan. Kisakokoinen ruutu, ihan tyyni ilma ja paikkana lähipelto. Toivolle tällä kertaa peräti viisi esinettä. Molemmat takakulmat, kaksi lähiesinettä ja keskiesine oikealla sivurajalla. Toivo oli HYVÄ!! Vasemmassa takakulmassa oli jääkiekko, jonka bongasi heti. Kiekkoa Toivo pitää selkeästi leluna, sillä ei tosiaankaan luovuta normaalisti. Nytkin sylki kiekon mun jalkoihin ja jäi kyttäysasentoon.. Seuraavalla "pistolla" löytyi oikean takakulman pieni kukkaro. Tästä Toivo sai hajun jo tosi kaukaa. Yhtä nopeasti löytyi myös oik. sivurajan keskiesine. Lähiesineistä toinen oli vas. sivurajalla. Tämä oli kaikkein vaikein. Koiran piti mennä esineen vasemmalta puolelta saadakseen siitä hajun. Jouduin pommittamaan kyseistä kohtaa useampaankin kertaan, sillä Toivo-setä kurvasi aina väärältä puolelta.. Viimeinen lähiesine olikin sitten tämän jälkeen helppo nakki :) Viljolle neljä esinettä (takakulmat, oikealla sivurajalla keskiesine ja yksi lähiesine). Nyt lähti ja irtosi loistavasti, mutta pörräsi ainoastaan kaukana.. Bongasi melkein heti oikean takakulman esineen ja seuraavalla lähetyksellä sitten jääkiekon vasemmasta takakulmasta. Tämän jälkeen juoksenteli aika kauan, ennenkuin tajusi siirtyä hieman lähemmäs.. Jotain näytti myös oppineen sillä ei palauttanut kolmatta esinettä mulle, vaan suuntasi heti sen löydettyään suoraan ruokakupille :) Aika ketku. Se on kyllä välillä vähän turhankin fiksu :D No, ruokaa ei kuitenkaan herunut, vaan sir William joutui uudelleen töihin. Lähiesine tuotti hankaluuksia. Nenä ei ollut auki ja Viljo viiletteli useampaankin kertaan aivan vierestä ohi :( Lopulta, kun lähetykset eivät tuottaneet tulosta otin Viljon sivulle ja sitten vain odotin kunnes Viljo sai esineestä vainun. Tämän jälkeen päästiinkin nopeasti syömään :)))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti