lauantai 22. elokuuta 2009

Pinsiössä ja Tesomalla


Puolilta päivin Pinsiön upeisiin maastoihin jäljestämään.


Toivolle tänään helppo jälki. Pituutta ehkä 300-400m. Mukavaa maastoa, yksi kulma ja päähän frisbee. Jälki vanheni reilun tunnin. Jana oli hieno! Jälki leikkasi janan n. 30 metrissä. Toivo eteni aivan suoraan, kunnes viitisen metriä ennen jälkeä sai ilmavainun takajäljestä ja koukkasi sinne. Muistutin suullisesti olemaan tarkkaavainen. Toivo tarkasti pari metriä takajälkeä ja tämän jälkeen kääntyi itsenäisesti. Jäljenajokin tänään ihan ok. Hitaammin kyllä mielestäni edelleen etenee kuin yleensä.. Kulmassa minimaalinen lenkki, mutta muuten ei ongelmia :) Pitää nyt miettiä. Voisi ehkä varmuuden vuoksi pitää hieman treenitaukoa ja antaa levätä? Mitenkään kipeältä ei kyllä vaikuta, mutta jotenkaan ei vaan normaali.


Viljon jälki meni ihan pipariksi. Marjamummot iskivät :(( Päätin kuitenkin yrittää ajaa (jos vaikka hyvällä säkällä mummot eivät olisikaan ihan jäljen päällä pyörineet). No, olivathan ne.. Jana meni hyvin. Sir William lähti matkaan hirmuista höökää suurinpiirtein kahdella jalalla pomppien, kun "hieman" jarrutin liinasta :P Ampui takajäljelle ja pysäytin kun alkoi näyttämään siltä, että ei ehkä itsenäisesti käänny.. Tämän jälkeen ajoi hyvin ensimmäisen suoran, kulman ja pätkän toista suoraa. Loppujälki olikin marjastajien huolella tamppaama ja sinkoiltiin milloin mihinkin :( Höh.


Illalla vielä tokoa Tesomalla kera Tanjan, Emman, Timon ja äitin.


Toivolle minitreenit
  • Seuraamista. Tuntui tänään tosi hyvältä. JEEE :))

  • Ruutu x 2. Piti ottaa vain kerran, mutta merkiltä lähetettäessä teki koukkauksen kohti idarin merkkejä.. Huomasi viimetipassa mokansa ja kurvasi ruutuun  :)) Uusinnalla kerrasta nappiin.

  • Idari. Tein pätkissä, palkaten kaikki asennot. Hyvin.

  • Loppuun vielä muutama kaukokäsky. Pyysin liikkeiden välissä aina peruuttamaan ja tämä oli Toivon mielestä oikein hauskaa :D


Viljolle myös minitreenit  • Ruutu. Tein ohjaustreeniä missä jätin Viljon odottamaan vähän matkan päähän ruudusta (eteen, taakse, oikealle, vasemmalle). Meni tosi hyvin!! Hienosti osasi sir William hakeutua mistä suunnasta tahansa ruudun keskelle :)

  • Idari. Samaa treeniä kuin Toivonkin kanssa. Osissa ja palkka joka asennosta. Ei ongelmia :))

  • Seuraaminen. Tässä työstin oikealle käännöksiä (nopeutin tahtiani, jolloin Viljolle tuli kiire). Ja lisäksi tein pitkiä suoria. Käännökset hyvin, mutta suorilla oli kuin lentoon lähdössä..

  • Kaukot. Näitäkin aika samalla tekniikalla kuin Toivon kanssa. Peruutusta+temppuja ja aina väliin asennonvaihtoja. Meni hyvin :))


Erikseen pitää vielä mainita, että Minttu on edistynyt mielettömän hyvin :) Se on tosi innokas, keskittyy loistavasti ja tekee mielestäni erinomaisella asenteella!!! Ihan pienenä se oli vähän sellainen huithapeli, eikä oikein jaksanut keskittyä. Mä olinkin hieman että hmm. mitähän siitä mahtaa tulla.. No, nyt näyttää jokatapauksessa paremmalta kuin hyvältä :))
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti