lauantai 21. heinäkuuta 2007

Ylös, ulos ja lenkille
Tulin taas siihen tulokseen, että olen aivan rapakunnossa :(( Kävelyllä tulee kyllä käytyä päivittäin, mutta mitään varsinaista hikiliikuntaa ei ole tullut harrastettua pitkään aikaan. No, tänään sitten päätin, että nyt alkaa kuntoilu ja ryhdyn käymään säännöllisesti juoksulenkeillä :)


Olin ihan valmistautunut siihen, että varmaan suurinpiirtein kuolen jo parinsadan metrin jälkeen, mutta yllättävän helposti juoksu kulki :) Jalat ja persus tuntuivat kyllä painavan vähintään tonnin, mutta muuten ei mitään vaikeuksia :)) Koiria oli matkassa mukana peräti neljä (vanhempieni koira Leevi on liittynyt laumaamme siksi aikaa kun äiti ja isä reissaavat Norjassa:). Siru, Toivo ja Viljo olivat ihan innoissaan juoksulenkistä ja spurttailivat  joka suuntaan. Toivo myös haukkui pari ensimmäistä kilometriä lisää vauhtia, mutta luovutti lopulta huomattuaan, ettei sitä todellakaan musta löydy :) Leevihän ei ole koskaan ollut mikään huippuinnokas lenkkeilijä ja se tyytyi nytkin ravailemaan rinnalla kun muut hullut sinkoilivat tietä edestakaisin ja välillä metsään.

Loppujen lopuksi tuli juostua suurinpiirtein neljä kilometriä, eikä oikeastaan tullut edes kovin hiki (en siis ehkä olekaan ihan niin huonossa kunnossa kuin etukäteen epäilin:). Meno tosin oli aika hidasta ja pitääkin katsoa josko ensi kerralla vähän lisäisi vauhtia tai vaihtoehtoisesti juoksisi pitempään :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti