sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Ilta tokoilua
Katin ja Inton sekä Hannan ja Veetin kanssa treenailemassa. Tai no Veeti ei sitten treenannutkaan, kun oli hieman vaisunoloinen :(( Toivottavasti ei ole kipeä :(((


Toivo aloitti. Hinkattiin tällä kertaa etupäässä seuraamista. Otin aluksi kävely- ja juoksupätkiä ja muistutin muutaman kerran risulla, kun Toivo siirtyi liian eteen. Tämän jälkeen paikka oli omasta mielestäni erinomainen :) Kati ja Hanna kuitenkin havaitsivat, että Toivo seilaa vähän sivusuunnassa (eli toisin sanoen tunkee itseään lähemmäksi aina kun mun vasen jalka on takana). Korjailtiin sitten tätäkin niin, että työnsin Toivoa jalalla sivullepäin, joka kerta kun se yritti punkea. Hanna kuvaili kamerakännylläkin meidän seuraamista, jotta olisin itsekin nähnyt miltä se näyttää, mutta kuvakulma oli aika huono ja Toivokin tietty petrasi juuri tässä vaiheessa.

Kaikenkaikkiaan sain tänään aikaiseksi varsin hyvännäköistä seuraamista :) Toivo tasaantui tosi paljon loppua kohden, irtosi jalasta, eikä edes yrittänyt tunkea liian eteen :)) Superia!! Toivottavasti saisin nyt äkkiä tämän homman siihen malliin, ettei mun enää tarvitsisi käyttää risua. Tekisin niin paljon mieluummin erityyppisiä harjoituksia.


Koska seuraamisessa oli jouduttu hinkaamaan suht paljon, niin otin sitten vastapainoksi vähän hauskempia harjoituksia. Vauhtiluoksetulo extrapitkältä matkalta ja vauhtinouto. Näissä molemmissa vauhti olikin hurja :) Lopuksi vielä muutama kaukokäsky leikkien sekä hieman temppuja :))

Toivon jälkeen vauhtiin pääsi Viljon veli Into. Into olikin aivan mielettömän taitava ja sen lelumotivaatio on  suorastaan kadehdittavan hyvää (saisi veli Viljo mieluusti ottaa Intosta oppia:))

Viljon kanssa tein yhden vauhtiluoksetulon ja yhden noudon palautuksen pitkältä matkalta. Nämä molemmat oikein hyviä :) Sitten hieman ruutua lätkän avulla. Nyt ruutuunmeno suht hyvää, mutta vieläkin olen sitä mieltä, että saisi mennä vauhdikkaammin. Olen ottanut tätä aikapaljon myös kotipihassa ja se tuntuu kyllä paranevan kokoajan, joten ehkä se kuitenkin tästä pikkuhiljaa.. Ruututreenin jälkeen otin namilla liikkeestä istumista ja seuraamista. Nämä molemmat ihan hyviä. Kati ja Hanna sanoivat, että seuraaminen näyttää nyt tasaisemmalta, joten oikeaan suuntaaan ollaan menossa :)) Lopuksi otin vielä hieman seisomistreeniä narupallolla ja tämäkin meni kivasti :))

Kaikenkaikkiaan varsin hyvät ja onnistuneet treenit :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti