maanantai 4. kesäkuuta 2007

Lekurissa ja uimamaisteri


Olen jo jonkin aikaa katsellut Toivon liikkumista. Siinä on ollut jotain outoa. Se ei mitenkään ole ontunut tms. Liikkuminen vaan on näyttänyt omaan silmään jotenkin erilaiselta. Askelpituus on ehkä hieman lyhentynyt ja muutenkin liikunta on ollut ehkä vähän jäykempää.Tästä syystä kävimmekin tänään eläinlääkärissä tarkastuksessa. Ell kopeloi Toivon selkää ja jalkoja, mutta mitään aristavaa kohtaa ei löytynyt, joten ei sitten myöskään alettu kuvaamaan. Verikokeita otettiin ja niistä tulee tulokset keskiviikkona. Todennäköisin syy oireiluun on kuitenkin eturauhanen. Virtsasta löytyi vähän verta ja ultrassa eturauhanen oli suurentunut. Jännä juttu. Toivo ei todellakaan ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut nartuista tai merkkailusta ja pissojen bongailusta. Varmaan nämä vaivat vaikuttivat sitten siihen sunnuntain tokotreeniinkin, missä Toivo oli tosi huono ja jotenkin ihmeellinen :(


Saimme lääkekuurin ja se vasta olikin tuskaa kun yritettiin laskea varoaikoja ja mietittiin mitä annetaan ja missä muodossa. Päädyttiin sitten viimein tabletteihin, joissa on 7vrk varoaika, joten ennätän syöttää niitä nyt vajaan viikon (agilityn joukkue sm-kisathan ovat 16.6). Sitten jossain vaiheessa kisojen jälkeen vien uuden pissanäytteen, jotta nähdään onko eturauhanen rauhoittunut.


Nyt täytyy vain toivoa, ettei verikokeista ilmene mitään epämiellyttäviä yllätyksiä. Eturauhasvaivat kun kuitenkin ovat suht helposti hoidettavissa.


Ajattelin myös viedä Toivon pikapuoliin hierojalle, niin näkee sitten ettei löydy myöskään mitään lihasjumeja. Viime hierontakerrasta on kuitenkin jo aika kauan..


Viljo on muuten viimeinkin on oppinut uimaan hienolla tyylillä :) Se ei enää räpiköi, vaan oikeasti ui. Kepin perässä se tekee pitkiäkin uimalenkkejä ja osaapa se jo hypätä laituriltakin :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti