torstai 14. kesäkuuta 2007

JEEEEEE!!!!!!


VILJO SYTTYI :))))))) Olen niiiiin iloinen :D


Kävimme eilenillalla Ninan ja Peten luona avaamassa paimenkauden :) Aluksi Viljon piti hieman pöhkiä ja vähän haukkua aidan takana katseleville ihanille riemunkirjaville karitsoille. Vähän jo ehdin epäillä, että mitähän tästä oikein mahtaa tulla, mutta onneksi kaikki meni kuitenkin oikein hyvin :)


Kävimme laitumella pyörähtämässä yhteensä kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla Viljo lähinnä nautiskeli lampaan papanoita ja vähän arasteli karitsoita. Toisella kerralla se aloitti samaan malliin, mutta sitten kun vain reippaasti työntelin karitsoita edelläni ja sain niihin vähän vauhtia, niin Viljo innostui :) Taitoa ja tyyliä sillä ei ole vielä yhtään, mutta vauhtia ja intoa kylläkin :)) Lisäksi se tuntuu melko mielellään käyttävän hampaitaan. Osittain varmasti epävarmuutta, mutta toisaalta se on aika innokas napsija myös ihan kotioloissa. Pitää tarkkailla tilannetta.


Kolmannella kerralla Viljo sitten tiesikin heti mitä pitää tehdä :) Se kiersi hirmuista vauhtia lampaiden ympärillä ja uskalsi pyyhältää aika vaikeistakin paikoista (lampaat ihan aidan vieressä). Tasapainoon se ei ainakaan vielä hakenut ollenkaaan ja muutenkin homma oli pelkkää hauskanpitoa. Tosi hienoa kuitenkin, että Viljo syttyi heti :)) Toivon kanssa olen tuskaillut niin paljon, joten kiva saada vihdoinkin koira, joka oikeasti hommasta innostuu :))) Toivottavasti Viljon taidotkin sitten aikanaan kehittyvät ja sen kanssa pystyisi treenaamaan vähän pidemmälle ja mahdollisesti joskus myös tässä lajissa kilpailemaan :))


Tuhannet kiitokset jälleen kerran Ninalle ja Petelle, että saimme tulla :)))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti