lauantai 23. kesäkuuta 2007

Eiliset tokotKävimme Sarin ja vesikoirien kanssa eilen tokoilemassa. Kentällä oli jostain kumman syystä hyvin tilaa (miten niin Jussina ei kuulu treenata:)


Toivo pääsi toisena kentälle ja sen kanssa otin kaikkia meidän ongelmaliikkeitä, joissa ei nyt ollutkaan suuria ongelmia :)


Luoksetulo oli huono. Vauhti ok ja maahanmeno hyvä, mutta se seisominen.. Otin vähän erilailla kuin yleensä, eli nyt ei ollut käytössä takapalkkaa, vaan lelu oli mulla. Tästä syystä Toivo ei pysähdy seisomaan napakasti, vaan valuu tulemaan. En tietenkään hyväksynyt tätä, vaan otin uudestaan tiukemmalla käskyllä ja vartaloavuilla. Siltikään ei niin hyvä kuin olisin halunnut :( Ensi kerralla taidan käydä palauttamassa Toivon siihen käskynantokohtaan, jos se edelleen lintsaa. Haluaisin kuitenkin ottaa luoksetuloa myös ilman sitä takapalkkaa, sillä vaikka sen avulla pysähtyminen on supernopea, niin se myös kääntää Toivoa vinoon.


Ruutu. Tämä on kyllä ihmeellinen liike. Joskus Toivo ei osaa tätä ollenkaan ja joskus taas menee aivan mielettömän hyvin. Niinkuin nytkin :) Kokeilin jo jossain vaiheessa epätoivoisena suoraa palkkaa ruudussa, kun Toivo ei tahtonut millään löytää ruutua ensimmäisellä toistolla. Ruudussa oleva lelu sekoitti Toivoa pahasti ja se alkoi haahuilemaan entistä enemmän, kaartamaan voimakkaasti vasemmalle ja lisäksi se alkoi tarjota ruutumerkkien takana seisoskelua. Kun jätin lelun pois sain tilanteen taas normalisoitua. Nyt olen antanut Toivon taas enemmän itse tarjota ruutuunmenoa ja myös oikean paikan hakemista. Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä ja toivottavasti sama tahti jatkuu ainakin vielä sm:issä :) Olen ottanut tällä viikolla vaikka kuinka monta toistoa, eri kentillä ja eri merkeillä, eikä mitään ongelmaa. Joka kerta oikein.


Tunnarin harjoittelu etenee loistavasti :) Nyt se alkaa olla sellainen kuin haluaisin :)) Olen pystynyt jo jättämään paineistamisen pois ja siltikin toimii. Viimeaikoina olen pyrkinyt vahvistamaan rauhallisuutta ja nenänkäyttöä laittamalla aina silloin tällöin muutaman makupalan kapuloitten sekaan. Huonompia makupaloja Toivo ei tosin aina syö, mutta lihapullat tai makkarat yleensä kelpaavat ennen kapuloiden haistelua. Nyt otin kaksi toistoa Sarin toimiessa liikkeenohjaajana, ja aivan mielettömän hyvin meni :) Toivo läähätti tässä vaiheessa jo jonkin verran, mutte siltikin nenätyöskentely ja maltti tosi hyvää :)) Hienoa!


Seuraaminen etenee myös loistavasti :) Siinäkin olen pystynyt jo jättämään kieltämisen pois ja nyt pystyn vahvistamaan taaksepäin siirtymistä naksun + palkan avulla. Pikku pätkät sujuvat jo hienosti. Pidempää en ole vielä uskaltanut ottaa ja epäilen kyllä vahvasti etten ihan sm:iin taida saada tätä liikettä sille mallille kuin pitäisi.Nytkin otin vain lyhyttä pätkää ja Sari katsoi sivusta miltä näyttää :) Vähän Toivon asento on taas liian matala (tai lähinnä se persus:) mutta uskoisin sen kyllä korjaantuvan kun hiukan nopeutan kävelyvauhtia ja otan pitempää pätkää.


Viljokin pääsi lopuksi tokoilemaan:) Mitään uutta en ole sille vieläkään alkanut opettaa ja muutenkin se on joutunut nyt tyytymään vähän vähempää, kun olen keskittynyt enemmän Toivoon.


Tälläkin kertaa otin ihan perustreenin. Aluksi pari vauhtiluoksetuloa ja sitten muutama vauhtinouto. Näiden jälkeen namilla perusasentoja+seuraamisen hinkkausta. Kaikki meni oikein hyvin :)


Lopuksi kokeilin Viljon kanssa vielä 2 kg kapulan kantamista ja Viljo oli siitä hyvin innoissaan. Itse asiassa hieman liiankin innoissaan, sillä Viljo olisi pitänyt ihanan kapulan mieluummin itse kuin luovuttanut mulle..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti