perjantai 23. maaliskuuta 2007

Toivo The NenäMä en tajua tätä esineruutua. Joskus se menee pelkäksi juoksenteluksi ja joinain päivinä (kuten tänään:) se onnistuu loistavasti.


Kävimme siis aamulla taas vähän harjoittelemassa :) Tallasin pellolle suht kisakokoisen ruudun ja vein sinne kolme pientä esinettä (meikkisieni, kellonhihna ja heijastin). Sitten Toivo kehiin, eikä yhtään mitään ongelmia. Toivo löysi kaikki esineet ihan heti :)


Vimpattikin pääsi tietysti kokeilemaan. Se teki samanlaisen harjoituksen kuin viimeksikin, paitsi että nyt kannoin sen vähän kauemmaksi esineestä. Viljo etsi tosi hyvin :) Se harhautui aluksi vähän suunnasta, mutta jaksoi kuitenkin hienosti työskennellä ja lopuksi sitten löysikin esineen :)) On se kyllä vaan pätevä poika :D


Lopuksi tein Toivolle Ninan jo mainostamaa tarkkuusetsintää (pitäis varmaan kokeilla sitä joskus ennen varsinaista esineruutua. Tähän asti olen aina ottanut sitä ihan erillisenä hömpötyksenä, ihan vaan huvin vuoksi:). Tallasin pienen n. metri x metri ruudun ja piilotin sinne tosi pienen heijastimen palan (ehkä 0,5 cm x 0,5 cm). Ensimmäisellä kerralla Toivo oli vähän turhan hätäinen ja joutui tekemään kauan töitä, ennenkuin löysi esineen. Toisella kerralla se sitten keskittyikin jo paremmin ja löysi palasen nopeammin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti