tiistai 20. maaliskuuta 2007

Esineitä


Tänä aamuna käytiin tekemässä vuoden ensimmäiset esineruututreenit :) Tallasin läheiselle pellolle suht kisakokoisen ruudun, johon piilotin pari pienehköä esinettä. Heijastin aika lähelle lähetyssivua ja kännykkäkotelo vasempaa takanurkkaan.


Siru pääsi ensimmäisenä hommiin :) Kaksi pistoa ja ehkä parikymmentä sekunttia ja molemmat esineet oli mulla :)) Hipsu on kyllä super-pätevä! Toivo ei sitten mennytkään ihan yhtä hyvin... Kaksi pistoa ja about 15 min. Tonanza viiletti hurjaa kyytiä ympäri peltoa ja nenänkäyttö oli aikalailla olematonta. Jos jotain hyvää täytyy sanoa, niin ei se ainakaan ihan heti luovuta ja saihan se samalla liikuntaakin ;) 


Viljokin pääsi kokeilemaan :) Muitten treenatessa se oli jo ehtinyt availla ääntään ja olikin saanut siitä hyvästä vähän tukkapöllyä. Tein sille pari ihan helppoa harjoitusta. Kävimme yhdessä piilottamassa hanskan muutaman metrin päähän ja sitten kannoin Viljon parin metrin päähän esineestä ja laskin etsimään. Ensimmäisellä kerralla se unohti mitä oli tekemässä ja kävimmekin katsomassa hanskaa uudestaan. Toisella kerralla se sitten etsi jo hyvin määrätietoisesti ja innokkaasti :) Tästä on hyvä jatkaa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti