lauantai 17. maaliskuuta 2007

Agiliitoa


Tänä iltana oli Toivon agilitytreenit. Mentiin nyt pitkästä aikaa vierailemaan ohjattuihin harjoituksiin, kun melkein koko talvi ollaan treenailtu omatoimisesti.


Jukka oli tehnyt jonkun Cruftsin reissulla näkemänsä radan ja siinä piti kuulemma harjoitella takaaleikkauksia. Mä koitan yleensä aina vältellä takaaleikkauksia jos se vain suinkin on mahdollista, sillä Toivo ei niiden avulla aina ohjaudu ihan halutulla tavalla.. Sille tulee monesti tosi laajat kaarrokset ja muutenkin se sinkoilee ihan mihin sattuu. Nyt kuitenkin kokeilin muutamassa kohdassa ja Toivo meni ihan ok (mitä nyt parissa kohtaa vähän lähti käsistä, mutta sehän on aika pientä ;)  Ehkäpä teemme joskus toistekin tämän tyyppisiä harjoituksia.


Kepeillä kokeilin liikkua sivusuunnassa Toivon pujotellessa ja se meni loistavasti. Ei yhtään virhettä, vaikkka loittoninkin välillä aika reippaasti :))


Puomia treenasin ihan yksittäisesteenä ja pääasiassa ylösmenoja. Olen nyt ottanut vähän karummat keinot käyttöön ja palautan Toivon niska-persotteella kontaktille, jos se ei vaivaudu pysähtymään. Tämäkin tepsikin suht hyvin. Tosin aina välillä Toivon on ihan pakko koittaa, josko nyt kuitenkin voisi huristella kontaktin yli :(


Viljokin pääsi kanssa haistelemaan agilitytunnelmaa ja innoutui heti kiljumaan kovaan ääneen. Ei sitä voi kyllä yhtään pitää kentänlaidalla, jos treenaan Toivon kanssa. Väliajoilla harjoiteltiin Viljon kanssa seuraamista ja pääsipä se menemään muutaman kerran putken ja puomiakin kokeiltiin :) Taitava poika :) Viljo tuntuu olevan vahvasti sitä mieltä, että isona siitä tulee agilitykoira. Putkeakin se suorittaa jo nyt ihan raivolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti