sunnuntai 18. maaliskuuta 2007

Maneesitoko


Kaikki kolme koiraa mukana ja koko maneesi käytössä :) Loistavat treenit!


Nyt näyttäisi siltä, että Toivo on vihdoinkin tajunnut ruudun idean. Jihuu! Eipä siihen mennytkään kuin nelisen vuotta :) Tein useamman toiston ja aina välissä siirsin ruudun paikkaa. Siitäkin huolimatta Toivo osasi mennä jokaikinen kerta aivan ruudun keskelle :))


Toivo pääsi tekemään myös luoksetuloa, kaukoja, ohjattua ja seuraamista. Kaikki muut sujuivat hyvin paitsi seuraaminen :( Hitsi. Se on taas räjähtämässä käsiin. Toivo edistää, painaa ja pomppottelee. Kokeilin vaikka mitä korjauskikkoja, mutta ei se kyllä siitä paljon paremmaksi tullut :( Namin kanssa se oli ehkä vähän siistimpää, mutta vain vähän..


Siru pääsi myös tekemään kaikkea pientä. Ruutu on sen lemppariliike, joten sitä sitten otettiinkin vähän enemmän :) Siru on nuoruudessaan ollut elävä keilapallo ja se oli vuosikaudet täysin vakuuttunut siitä, että merkille ja ruutuunmenon perimmäinen tarkoitus on lennättää kaikki merkit maata kiertävälle radalle :) Nyt ei näitä ongelmia ollut, vaan Hipiläinen kiisi ruutuun kerta toisensa jälkeen aivan loistavasti :)


Viljo treenaili perusasentoa, seuraamista, kaukoja ja merkkiä. Viljo on aika vikkelä poika ja luulisin että siitä tulee isona aika näyttävännäköinen tokokoira :) Se tekee jo nyt kaiken tosi vauhdikkasti ja aikas sähäkästi. Sillä on myös hyvä keskittymiskyky ja se jaksaa yrittää vaikka kuinka kauan :)) Erityisen tyytyväinen olen tällä hetkellä Viljon seuraamiseen. Se näyttää ja tuntuu tosi hyvältä. Viljo myös nostelee seuratessaan etujalkojaan ihan samalla tavalla kuin Matti-iskä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti