lauantai 24. maaliskuuta 2007

Kevät on tullut :)


Ihanan keväinen ilma :) Aamupäivästä piti tehdä vähän pihatöitä ja Viljokin auttoi kovasti. Se ehti kaivaa useammankin kukkasipulin maasta ennenkuin ehdin hätiin ja tunkeutua aidan alitse juoksentelemaan naapurin pihaan...


Pihatöiden jälkeen kävimme Toivon kanssa ottamassa tottista Niihaman kentällä. Toivo oli aivan täpinöissään ja virtaa oli hurjasti :) Teimme aluksi muutaman suoran luoksetulon ja pari noutoa, joiden jälkeen Toivo sai vähän aikaa juosta ja hakata itseään narupallolla :)) Sitten kun suurimmat energiat oli purettu kokeiltiin taas sitä tuskallista seuraamista. Otin nyt vaan ihan lyhyttä pätkää ja pysähdyin heti kun Toivo siirtyi liian eteen. Meni ihan ok. Noiden lyhyiden pätkien treenaamisessa on vaan se huono puoli, että Toivolle tulee hyvin nopeasti yliyrittämistä ja se alkaa sekä pomppimaan että tarjoaamaan jatkuvasti istumista :( Seuraamishinkkauksen jälleen otettiin vielä muutama ruutu ja kaukoja, jotka molemmat sujuivat loistavaksi. Loppuhuipennuksena eteenmeno :)


Kivat treenit, vaikkakin kenttä oli aika kurainen :))


Viljo pääsi tänään matkalle :) Matkustimme Katin ja Inton sekä Sarin ja Troyan kanssa Keravalle tokoilemaan. Viljo oli tosi reipas poika :) En tiedä mitä taikaa tossa Keravassa on, mutta siellä Viljo on aina ollut miljoona kertaa reippaampi kuin missään muualla. Nytkin se otti hyvin kontaktia ihmisiin, eikä jännittänyt ollenkaan :) 


Treenitkin menivät oikein kivasti :) Viljon keskittyminen ei ollut ihan yhtä hyvää kuin kotona ja aina namien loputtua se singahtikin pienelle kunniakierrokselle :) Perusasentoon Viljo ei osaa itse hakeutua, vaan joudun auttamaan edelleen kädellä. Myöskään malttia ei  vielä kovin paljoa ole, vaan heti kun mitään ei tapahdu Viljo alkaa tarjoamaan kaikkia osaamiaan temppuja :) Tämä johtuu varmasti osittain siitä, että olen nyt tehnyt paljon töitä naksun kanssa ja antanut Viljon aika vapaasti tarjota asioita. Perusasennon lisäksi esitimme seuraamista (joka sujuu loistavasti:), vähän kaukokäskyjä ja merkillemenoa. Yksi luoksetulokin tehtiin :))


Paluumatkalla Viljo pääsi/joutui matkustamaan samassa yksiössä Into-veljen kanssa. Alkumatka olikin melkoista vääntöä ja ääntäkin pojista lähti aikalailla :) Jossain vaiheessa väsy sitten yllätti ja veljekset matkasivat loppumatkan sulassa sovussa :)))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti