lauantai 1. helmikuuta 2014

Treeniä ja yllätys, yllätys! Lisää videoita

Tää puhelin koukuttaa mut kuvailemaan aina vaan uusia ja uusia videopätkiä :) En tiedä jaksaako näitä kukaan edes katsella, mutta hällä väliä
:D Tässä tulee taas vaihteeks kaukoja. Ei mitään ihan virheetöntä settiä, mutta toisaalta on kyllä aika pitkä hinkutuskin..

YouTube Video


Lisäks pari lyhyttä pätkää Cassin treeniä. Nämä ovat vähän vanhempia otoksia. Kuvattu joko joulukuun lopussa tai tammikuun alussa? Eli Cass on n. 3,5 kk.

Seisomisen alkeita:

YouTube Video


Kapulan pitoa:

YouTube Video


Tänään käväisin tokoilemassa Tainan kanssa Ikaalisten parkkihallissa.

Metku hinkkasi lähes pelkästään seuraamista (yritän jälleen kitkeä sitkeästi esiintunkevaa edistämistä pois). Kriteerinä vasemman jalan kohdalla pysyminen. Alkuvaikeuksien jälkeen sujui loistavasti :)

Lee tempaisi kisamaisen setin. Se on tehnyt aivan liian vähän liikkuroituja treenejä ja se kyllä näkyi.. Nouto, luoksetulo, liikkeestä maahanmeno ja seuraaminen hyvin. Kaukoissa ja liik.seisomisessa se otti ihmeellisesti häiriötä liikkurista :-/ Näihin sitten korjaussarjaa kisasetin jälkeen. Kaukoissa yritti edelleen katsella liikkuria ja tehdä huonosti. Kävin korjaamassa läheltä ja kertomassa ettei moinen sovi. Tämän jälkeen kykeni tekemään aivan normaalisti :) Liik.seisomisessa pyysin Tainaa häiriköimään kevyesti ja tässä Lee yritti väistää ja unohti mitä oli tekemässä. Tästäkin selvittiin kun vain nätisti kerroin ettei moinen käy.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommenttia:

  1. Ei kyllästytä videoihin, varsinkin cassien treenejä on kiva nähdä kun se kasvaa niin hurjaa vauhtia!

    VastaaPoista
  2. Minäkään en kyllästy. Aina jaksan katsoa ja joskus huomaan katsovani toistamiseen. Eli jatka vain taltiointia ja julkaisemista! :)

    VastaaPoista