perjantai 21. helmikuuta 2014

Aktivoitumista

Eilen illalla Tainan ja Lallin kanssa Ikaalisten P-hallissa. Treenasin vain Leen ja Metkun.

Lee testaili pienillä muutoksilla kokonaisia liikkeitä (kun oli kerrankin se liikkkurikin:) En jaksanut enää hinkata sitä hemmetin avoa, vaan tehtiin evl:ää.

Zeta. Maahan-tyhjä-seiso. Tämä oli aika ok? Taina huuteli jokusen ylimääräisen käskynkin. Asennot hyvät. Seuraamisessa vielä työstettävää :D

Suora luoksetulo (en viitsi tehdä stoppeja kyseisellä pohjalla). Muuten ok, mutta sitä hiton banaania tulee kyllä edelleen :-/

Tunnari. Tää oli hauska :D En kääntynyt ympäri, mutta muuten ihan kisamainen. Taina jäi kapulat aseteltuaan niiden lähelle seisomaan ja ensimmäisellä yrittämällä Lee palautti oman Tainalle :D Ei raukka edes tajunnut että jotain meni vikaan, ennenkuin hieman huhuilin :) Uusinnalla ihan täydellinen tunnari <3 Hyvä vauhti molempiin suuntiin ja huolellinen haistelu. Jes!! Tämä on viimeinkin edennyt. Vielä kuukausi sitten ei suostunut edes lähtemään kapuloille..

Metalli. Tehtiin tasamaana. Taina kommentoi, että heittovaiheessa Lee oli teputellut etujaloillaan. Pitää muistaa kiinnittää tähän huomiota! Muuten oikein hieno nouto! Jes!!! Tämä on toinen liike mikä on mennyt aivan huimasti eteenpäin :) Ei edes yhtään kilistellyt kapulaa ja sivulla piti tosi hyvin ja varmasti!

Pari sarjaa kaukoja. Apurima edessä ja aivan kaikkia vaihtoja ei tehty. Lisäksi jäin itse lähemmäs. Ekalla kiekalla selvästi varoi rimaa ja teki asennot liiankin kootusti (mm. i-m vaihdossa käänsi molemmat etutassunsa mahan alle:). Toinen setti selvästi parempi!

Ruudussa riittää edelleen töitä. Hallissa oli muutama auto, joten jätin loppukävelyt väliin tilan puutteen takia. Merkillä Lee jäi hieman vinoon ja kun odotutin hetkisen alkoi kallistua ruutua kohden (ja taisi ottaa muutaman askeleenkin?) Ruudun paikka edelleen hakusessa.. Suuntaa vieläkin liikaa kohti oikean puolen merkkejä. Treeniä, treeniä vaan lisää.

Ohjattu. Saatiin tällä kertaa mahdutettua halliin vain puolikas ohjattu (keskikapula + oikea). Merkki vaatii yllättäen hiomista tässäkin.. Jäi siis vinoon :-/ Nouto hyvä!!

Lopuksi vielä muutama merkki hinkutus.

Metku:

Sivulletuloja lyhyeltä matkalta kapulan kanssa. Ensimmäisellä törmäsi. Tästä huomautus ja sen jälkeen tekikin oikein hyvin! Pari pientä hipaisua ja loput ihan täydellisiä <3

Tunnari. Voi elämä :) Olen tehotreenannut muutamana iltana tunnaria kotona sisällä ja ilmeisesti kapuloihin on jäänyt hajua.. Tuli nimittäin vääriä oikein urakalla! Kokeilin ainakin 3 tai 4 kertaa ja aina toi ensimmäisellä yrittämällä väärän.. Eikä näyttänyt kyllä tippaakaan epävarmalta tms. vaan aina yhtä reippaasti ja varmanoloisena aina palautti. Höh ! No, joskus näinkin. En kuitenkaan aio huolestua ;)

Jäävät. Vahvistelin alkuun asentoja vapaamuotoisesti nakkia heittelemällä. Teki oikein hyvin!! Tämän jälkeen zeta (m-tyhjä-s) Taina käskyttäessä ja häiriköidessä parhaansa mukaan. Hienosti selviytyi Metku :)

Merkkiä kokeilin pitkästä aikaa myös kaikilla mahdollisilla häiriöillä. Metku on kyllä aivan liian taitava tässä. Ei mitään saumaa saada sitä mokaamaan :)

Loppuun vielä ohjattua ( keskikapula+oikea). Ennen merkille lähetystä odotutin pitkään sivulla ja teetin useammankin asennon vaihdon. Kolmannella nytkähti ja meinasi lähteä matkaan. Sen jälkeen keskittyi taas hyvin. Merkki ja nouto loistavat!- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti