torstai 30. tammikuuta 2014

Hmmm..

Aavistan ongelmien tulevan :P Cass tuntuu olevan koira, jolla on paljon omia ideoita. Jälleen eilen sain nimittäin havaita ettei muutama asia menekkään ihan niinkuin Stömsössä.. Eninnäkin: merkki. Olen ajatellut, että se kaatuu välillä vahingossa kun Cass sinne singahtaa, mutta mitä vielä! Ihan tarkoituksella se sen keilaa :-/ Tein eilen neljä toistoa ja kerta kerralta komeammassa kaaressa lensi tötterö. Hitsin hitsi.

Kaukojen m-i vaihtoa olen tehnyt nenäkosketuksella kämmeneen ja siihenkin on huomaamatta tullut mukava lisä. Cass ei varsinaisesti pure, mutta aina ennenkuin se tökkää nenällä kämmeneeni se napsauttaa hampaillaan ilmaa..

Eilen treenien loppupuolella tapahtui myös jonkin sortin sekoaminen :) Yritin saada asetelmaa valmiiksi kaukojen treenaamista varten kun yhtäkkiä pentu lähti villisti tarjoamaan kaikkea mahdollista. Kokeili kaikkea osaamaansa ja lisäksi jotain ihan omia sovelluksia. Jännää mistä se ideansa keksikin, sillä mitään niiden suuntaista ei oltu koskaan edes harjoiteltu.

Elämme mielenkiintoisia aikoja :)1 kommentti:

  1. Sehän alkaa jo ihan kuulostaa tutulta ;) ja kuvan ilme... mä tunnen ton!

    VastaaPoista