sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kylmää kyytiä

Aamulla pakkasta mukavan rapsakat -15 astetta ja mieli teki vaan hautautua syvemmälle peittojen alle... Hrrrrr. Olin kuitenkin saanut peruutuspaikan Porin kokeeseen, joten ei muuta kuin reippaasti puoli kasilta ylös, Viljo autoon ja autonnokka kohti Poria. Matkanvarrelta mukaan napattiin Sari ja kelpie Hukka (joille avoimesta luokasta huipputulos 198p:). Onnittelut!!

Porissa oli sitten vieläkin kylmempi.. Auton mittari näytti kisapaikalla -17 astetta ja halli tuntui suorastaan jäätävältä. Oma fiilis jostain vitutuksen ja kohmetuksen välimaastosta. 

Tuomarina kisassa toimi kilttiäkin kiltimpi Juha Kurtti

Paikalla istuminen: 0. Jaa-a, mitäköhän tästä sanois? Jos matkaseuralaisia ei olis ollut olisin satavarmasti keskeyttänyt välittömästi ja lähtenyt kotiin.. Ehdin kävellä piilolle ja sitten huudettiinkin jo takaisin. Viljo oli noussut seisomaan :(

Seuraaminen: 10. Ei ollut kyllä mikään kympin suoritus.. Alku suht ok, loppua kohden huononi ja alkoi tulla satunnaisia pomppuja. Sarin mukaan myös osa perusasennoista huonoja (ei istunut kunnolla).

Zeta (s-i-m): 7. Ei istunut. Hitto!! Näin että otti väärän asennon, mutta en vaan jaksanut korjata... Ois ehkä kannattanut...

Luoksetulo: 9. Helv...tin valuva seisominen! Maahan hyvin ja vauhtikin kaikisssa pätkissä ok. Edessä aavistuksen vino.

Ruutu: 10. Merkki vajaa. Loppu ok.

Ekan setin jälkeen ei tuntunut yhtään hyvältä :( Viljo oli jotenkin ihan kuutamolla ja itseäni tietysti harmitti kun mikään mitä on hulluna treenannut ei vaan kanna kisoihin asti. Samat vanhat virheet aina vaan ja yllärinä istumisen nolla.

-----

Ohjattu (oikea): 10. Huono merkki (jätti aivan törkeästi vajaaksi!!). Ei meinannut myöskään heti löytää kapulaa! Lähti suuntakäskyllä tosi hyvin oikealle, muttei jostain syystä saanut kapulaa heti silmiinsä. Hyvää kuitenkin se ettei palannut vanhaan kaavaan ja kaartanut salamana keskelle kuten yleensä.. Kapulanotto aika törkeä ja teki myös melkoisen kaarratuksen ennen kuin lähti palauttamaan.

Hyppy: 10. Luovutus ehkä aavistuksen vino?

Tunnari: 10. Palautuksessa korjasi kerran otetta ja oisko tässäkin ollut luovutus hitusen vino?

Kaukot: 10. Ihan hyvät kaukot, mutta ei ehkä kuitenkaan kympin arvoiset :) Teki reippaasti, mutta mielestäni pakitti aavistuksen?

Paikalla makuu: 10. Alku ja loppu hyvin. Oli vaihtanut jossain vaiheessa lonkalla ja kuulemma myös vähän nuuskinut.

Pisteitä yhteensä: 277

Toisesta osiosta jäi paljon parempi fiilis :) Vaikka virheitäkin tuli, niin koira tuntui paljon paremmalta ja itsekin sain tsempattua oloani skarpimmaksi.

Sitten ne kootut selitykset ;o) Metkulla on tällä hetkellä juoksu ja aivan tärppipäivät. Viljolla on ollut pari päivää hirmuvaikeaa ja ehkä se vaikutti kisasuoritukseenkin? Tai sitten ei. Mene ja tiedä. Joka tapauksessa paljon parempaan pitäisi pystyä jos karsintoihin edes mielii lähteä..

Tytöt pääsi Minttu tollerin kanssa peuhaamaan kisareissun ajaksi :) Metku on suosituin leikkikaveri ja sitä kirjaimellisesti revitään eri suuntiin.

Ajokoiran ja Whippetin sekoitus: Lee :P

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi Lee on nätti! :) Ärsyttävä kommentti mutta pah tuollaisista!
  Hyvää joulun odotusta koko poppoolle :)

  Sanni

  VastaaPoista
 2. Hei, Päivi Nietosvaaran kautta aikanaan eksyin blogiisi. Ihailen tapaasi työskennellä koiriesi kanssa. Hienoja koiria, niitäkin hienompi ohjaaja. Lee on näyttävä. :)

  VastaaPoista
 3. Aika makeen näköinen Lee!! Pakko kysyä, et mistä tää komistus on? :o)

  VastaaPoista
 4. Lee on kotoisin Walesista ja viralliselta nimeltään Kemi Lee :)

  VastaaPoista
 5. Kevin Evansin koiria siis?! Hurjan kivan kuuloinen, mitä sun kirjoituksia olen lueskellut :o)

  VastaaPoista
 6. Juu, Kevinin kasvatti. Lee on kyllä kaikinpuolin kiva <3

  VastaaPoista