keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Houston, we have a problem!

Viljon paikalla istuminen on rikki. Ensin Porin kokeen fiasko ja nyt viime treeneissä valahti peräti kolme kertaa maahan!!! :-O Sinänsä hyvä että ongelma tulee normi treeneissäkin ilmi ja siihen on mahdollista puuttua, mutta silti... :(

Ongelma tuntuisi olevan asenteessa. Viljo jää istumaan ihan hälläväliä-asenteella, eikä tee töitä. Kävin nuhtelemassa kun ensimmäisen kerran lakosi ja sen jälkeen heittäytyi veltoksi ja yritti lässähdellä. Jouduin nostamaan useampaan kertaan ylös ennen kuin lopulta antoi periksi ja pysyi tolpillaan :-O Hädintuskin ehdin takaisin piilolle kun sama show oli pystyssä uudelleen. Huh, huh.

Tein ongelman korjaamiseksi jo sotasuunnitelman ja otan käyttöön salaisen aseen: iltaruoan. Jos ei jaksa istua, niin sitten on varmaan liian väsynyt syömäänkin :P Eli jos menee maihin, niin näyttävästi voivotellen ruokakippo pois, pieni tauko ja sen jälkeen uusi mahdollisuus. Jos istumismotivaatio ei tällä nouse niin ei sitten millään, on Viljo kuitenkin sen verran ahne ;o)

Kohta kokeilemaan. Tälle illalle on sopivasti sovittuna tokoilut Riitan kanssa ja Viljon treeniohjelmassa on -yllätys, yllätys- istumista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti