tiistai 3. kesäkuuta 2008

Tokoa ja esineitä
Aamupäivällä Sarin ja vesikoirien kanssa Niihaman pk-kentälle.

Toivo aloitti luoksetulolla. Otin vain yhden ja annoin tulla suoraan. Ihan ok. Hieman ehkä liian tiivis eteentulo ja sivulle siirtymisessä loikka. Koskakohan jaksaisi tämänkin asian hioa kuntoon? Sitten idaria. Ekalla sivulla hämykäsky ja sen jälkeen liike kokonaisena. Tosi hieno!! Nopeat ja tarkat asennot :) Ohjatussa haetutin molemmat puolet. Ensin vasen. Merkille meno loistava!! Aivan luotisuoraan ja lujaa :) Nouto hieno :)) Palkkasin vauhdista. Tokalla kertaa merkin takana ensin yllärinä pallo. Sen jälkeen vapaamuotoisesti uudestaan merkille ja siittä jälleen loistava nouto :) Palkkasin myös tämän vauhdista. Lopuksi sitä meidän ikuista murheenkryyniä eli tunnaria. Ensimmäisellä kerralla varasti liikkeenohjaajan käskystä ja myös äänteli :( Otin takaisin ja annoin hetkisen rauhoittua. Uusintalähetyksellä hieman rauhallisempi, mutta siltikin ampui liian lujaa kapuloille. Haisteli kuitenkin hyvin ja oman löydettyään palautti nopeasti. Otin vielä uudestaan, vaikkei ehkä olis kannattanut.. Äänteli jälleen lähetyksessä ja nyt työskentely kapuloilla oli selvästi hutiloivampaa :( Ei kuitenkaan nostellut vääriä. Palautusvaiheessakin kävi edelleen liian kuumana ja puri kapulaa voimakkaasti. Muutenkin ilme oli vähän sellainen, että mietin irrottaako ollenkaan.. Hemmetin hemmetti :( Mitähän ihmettä tälle liikkeelle oikein tekis?

Sitten Viljo.

Viljami aloitti myös luoksetulolla. Sari piti kiinni ja otin vauhtiluoksetulon pitkältä matkalta. Tuli lujaa :) Lisäksi tein yhden pysymisharjoituksen, jonka palkkasin narupallolla. Tämän jälkeen seuraamista. Ei mitään huippuhyvää, muttei ihan surkeaakaan. Aluksi kyttäsi vähän merkkejä ja kontakti katkeili :( Parani kuitenkin loppua kohden ja lopussa pystyin jo kiertämään yhtä merkkiä ja siltikin Viljo piti hienosti katsekontaktia :)) Sitten kapulan ottamista takakautta. Oikein hyvin :) Lisäsin jo hieman etäisyyttä, mutta sitten taas vastaavasti helpotin kulmaa kääntämällä hieman kapulaa. Kaikki toistot onnistuivat ja nyt annoin palauttaa kapulan sivulle asti. Lopuksi vielä piilonkiertoja metsku suussa. Ei mitään ongelmia :) Tästä rohkaistuneena uskalsin ottaa myös yhden palautuksen pitkältä matkaa. Tämäkin tosi hienosti. Nappasi metskun heti ja tuli miljoonaa. Palkkasin viimehetkellä vauhdista :))

Tämän jälkeen siirryimme Toimelaan uittamaan koiria ja treenailemaan esineruutua. Tallasimme kapean ja syvän ruudun. Toivolle laitettiin kolme esinettä aivan takarajan tuntumaan. Aluksi Toivo tempaisi pienen juoksulenkin ja jatkoi matkaansa varmaan parikymmentä metriä ulos takarajasta.. Palasi kuitenkin nopeasti takaisin ja sen jälkeen nosti esineet nopeassa tahdissa ja palautti täysillä :)

Viljokin oli erittäin pätevä :) Tein sille samalaisen harjoituksen kuin Toivollekin, paitsi että kolmesta esineestä se sai hakea vain kaksi (Siru haki sitten sen viimeisen:). Viljo oli myös erittäin nopea ja tehokas ja sen esineiden palautukset olivat paremmat kuin koskaan :) Se on monasti tiputellut aivan viimetipassa, mutta nyt se tuli varmasti ja lujaa aivan loppuunasti ja vieläpä sivulle istumaan :) Aika jännä juttu. En ole koskaan vaatinut esineiden luovutusta sivulta.. Ehkä se ennakoi uutta lähetystä? Tai sitten olen vain hinkannut niin paljon norminoutoja, että se tulee sieltä :) ? Joka tapauksessa kelpaa mulle paremmin kuin hyvin :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti