sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

Kenraalia kenraalin perään :)
Lauantaina tokoteltiin Katin & Veli-Inton sekä Sarin, Robbanin ja Veli-Troyan kanssa. Varsin päteviä poikia Viljon veljet kyllä ovat (ja Robban tietty myös) :) Ja voi, kuinka h-i-e-n-o-a Troyan seuraaminen oli!! Saisi Veli-Viljo hieman ottaa oppia :P Ja Toivo myös :PPP

Tehtiin liikkeet sm-järjestyksessä ja ensin kentälle pääsivät evl:n koirat eli Toivo ja Robban.

Paikalla istumisessa Toivo oli ensin tekemässä maahanmenoa ja lätsähti liikkeenohjaajan käskystä maahan..  Uusinnalla hyvin, mutta jäi istumaan jotenkin ihmeelliseen asentoon. Tosin pysyi samassa asennossa koko ajan :) Paikallamakuu hyvin, myös alku- ja loppuosuudet :)

Seuraaminen suht ok. Pysyi tolpillaan kaikissa nopeuksissa ja muutenkin tuntui suht hyvältä. Ihan vähän pomppi :( Hyppyä ei ollut, joten tehtiin tasamaanouto metallilla. Heitin tosi huonosti ja kapula jäi lappeelleen.. Tämä ei kuitenkaan tuottanut Toivolle ongelmia, vaan kapulanotto hieno. Eteentulo hieman vino, joten tätä pitää vielä tehotreenata ennen viikonloppua..

Toisessa osuudessa ensimmäisenä ruutu. Otin kolmessa osassa. Ensimmäisellä kerralla merkin takana pallo, toisella kerralla palkkasin ruutuun ja lopuksi otin vielä loppukävelyt + kutsumisen. Kaikki tosi hyvin :) Luoksetulossa palkkasin seisomisen. Stoppasi tosi hyvin (tosin mun käskyni ei ehkä ollut ihan tokopuolelle sopiva:)) Kisoissa pitää varmaan hieman hillitä volyymiaan ;) Lopuksi vielä kaukot. Nämäkin suht ok. Nopeammin voisi vaihtaa ja i-s vaihtoon en ollut ihan tyytyväinen. Aika ok kuitenkin, eikä tainnut liikkua yhtään :)

Viimeisessä osiossa oli sitten näitä meidän ongelmaliikkeitä.. Idarissa kokeilin nyt kuuntelutreeniä eli käskytin ihan mitä sattuu. Tässä Toivo on monasti aikaisemmin mennyt vipuun ja tehnyt mokia, mutta nyt oli tosi hienosti kuulolla :) Oikeista asennoista otin muistaakseni seisomisen ja istumisen. Molemmat hyvin :) Viimeisenä otin ohjatun. Aluksi pallo merkin takana. Tämä hyvin :) Varsinaisessa noudossa olikin sitten ongelmia.. Toivo ei taaskaan suostu katsomaan kapulanvientejä, vaan pitää herkeämätöntä katsekontaktia :( Yritin jopa näyttää menemällä kyykkyyn ja kääntämällä koiran päätä, mutta ei siltikään onnistunut :(( Haettavana oli oikea ja se jäi pienen ruohotupsun taakse piiloon.. Toivo lähti merkiltä voimakkaasti oikealle, mutta kun ei heti bongannut kapulaa, kääntyi keskelle. Pysäytin ja ohjasin uudestaan, jolloin teki hyvin :) Uusinnalla ei mitään ongelmia. SM:ien jälkeen voisi ehkä tarkotuksella piilotella sitä haettavaa, jotta Toivo oppisi hakemaan sitkeämmin sieltä suunnasta mihin lähetetään?? Tunnaria en ottanut. Sitä on pakko vielä tehotreenata kotona :/

Sitten nuoriso :)

Aluksi taas paikallaolot. Viljon paikallaolo ei ollut mikään ihan nappisuoritus. Pysyi kyllä, mutta hieman vääntelehti ja kääntelehti. Tehotreeniä luvassa kotona..

Seuraaminen hihnassa oli jonkinlaista :/ Pompottaa edelleen hieman, mutta se ei juurikaan mua nyt haittaa. Enemmän ärsyttää se häröily mitä tekee, kun kentällä on merkkejä ym. mukavaa. Kotona tai missä tahansa muualla Viljo on paljon intensiivisempi ja muutenkin parempi.. Sitä en sitten tiedä miltä Viljon seuraaminen ulkopuolisen silmissä näyttää. Voi olla, että ihan suht ok:lta kuitenkin? Mähän olen tottunut aivan super-intensiiviseen koiraan (Toivo) ja minkään muun tasoiseen suoritukseen en ole enää tyytyväinen :P Liikkeestä maahanmeno ihan ok :)

Toisessa osiossa taas lisää seuraamista. Aikalailla samantasoista kuin hihnaseuruukin.  Ehkä kuitenkin vähän parempaa, nyt kun tehtiin kauempana ruudusta ja merkeistä :) Luoksetulo ihan hyvä. Muistutin pysymisestä, kun käännyin. Luoksetulovauhtikin aika ok. Vähän ehkä turhan aikaisin alkoi hidastamaan.. Liikkeestä seisominen myös ok. Tässä palkkasin stopista!

Tänään päätin sitten tehdä jotain tolle seuraamisen huonolle keskittymiselle.. Kävin treenaamassa tokokisoissa kehänlaidalla ja illalla vielä kaveriporukalla kentällä. Nyt kentällä ei kuitenkaan ollut merkkejä ja Viljo tekikin tosi hyvin :) Miten voikaan pari hassua tötteröä kentällä vaikuttaa näin paljon?? Palkkasin aika tiheästi ja varsinkin iltatreenissä seurautin pitkään. Ei mitään ongelmia :) Nyt pitäis vaan päättää treenaanko näin sm:iin asti, vai laitanko ne tötsät sinne kentällä?? Nehän on kuitenkin sm:issä viereisessä kehässä..

Iltatreeneissä Viljo puuhasteli myös kaikenlaista muuta pientä: luoksetuloja läheltä, luoksetulon pysäytyksiä, kapulan ottamista takakautta ja kaukoja. Kaikki aivan mielettömän hyvin ja Viljon viretilakin oli aivan optimaalinen :)) Kyllä se vaan alkaa olla jo aika taitava :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti