sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Myydään halvalla tokokoira..
Karsintakisoissa Toivon kanssa Pieksämäellä. Oma fiilis ei ole ollut viime päivinä paras mahdollinen ja vielä aamulla mietin jaksanko lähteä ollenkaan.. Tähän kun lisätään vaivaiset 500 km autossa istumista ja siihen vielä päälle surkea suoritus, niin ei ollut kyllä mikään nappipäivä :((

Istuminen 10
Paikalla makuu 9,5. Maahanmeno aavistuksen jähmeä ja lisäksi oli liikutellut pari kertaa etutassuja.

Sitten reilu neljä tuntia odottelua ja uudestaan kehään..

Seuraaminen 8. Aivan järkyttävää. Palattiin taas kyllä ihan nolla pisteeseen :( Edisti, ylityöskenteli, pomppi, ennakoi käännöksiä ja oli kuulemma koko alkuosuuden liikkunut lähes istualtaan :(( Jos olisin ollut edes hiukan lähempänä kotia, olisin keskeyttänyt jo tähän..

Idari. Säälipisteitä 5 :( Kaikissa kulmissa kääntyi ennen mua ja lisäksi ei (yllätysyllätys) istunut. Annoin uuden käskyn ja kun vieläkään ei tapahtunut mitään, niin pysähdyin, käännyin ja annoin kolmannen käskyn + käsimerkin, jonka jälkeen sitten istahti.

Luoksetulo 8. Valui seisomisessa ja vähän maahanmenossakin. Lisäksi lopun sivulle siirtyminen taas epäsiisti.

Ruutu 10. Teki S-kirjaimen muotoisen mutkan merkille, mutta meni kuitenkin vauhdilla (tosin oma käskynikin oli aika painostava:). Ruutuun meno ihan ok. Pikkasen himmasi lopussa, kun varmisteli pysähtymispaikkaa, mutta kuitenkin ok.

Ohjattu 5. Tässä saatiin vaikeampi puoli eli vasen (en tainnut nähdä yhtään onnistunutta suoritusta vas. puolelta). Merkille hyvin ja merkiltäkin lähti hyvällä kaarroksella vasemmalla. Ei kuitenkaan bongannut kapulaa, vaan teki korjauksen jyrkemmin taakse ja havaitsi keskimmäisen. Pysäytin ja ohjasin uudestaan vasemmalle. Taas lähti hyvin, mutta ei vieläkään havainnut kapulaa, vaan joutui etsimään hallin seinustaa edestakas. Lopulta kuitenkin bongasi kapulan ja palautti hyvin.

Metalli 9,5. Se lopun sivullesiirtyminen..

Tunnari 0 :(  Äänteli lähtiessään. Rauhoittui kuitenkin hieman kapuloille päästessään ja malttoi jopa haistella. Siltikin ehti jossain välissä nostaa väärää, ennenkuin löysi oikean ja palautti hienosti.

Kaukot 8. Hieman jähmeät ja teki ainakin kaksi vaihtoa väärin :(

Kokonaisuutena olen suoritukseen tosi pettynyt. Toivo ei vaan tunnu edistyvän yhtään, treenaan sitten kuinka paljon tahansa tai ihan millä tavoin tahansa. AINA mättää joku ja suoritusvarmuudesta ei voi puhuakkaan :(  En ole tainnut koskaan edes tehdä Toivon kanssa yhtään ehjää evl:n kisaa, jossa olisin saanut kaikista liikkeistä pisteitä.. Saattaapa olla, että Toivo-setä jää jälleen kerran tokotauolle...Kisat olivat hyvin järjestetty ja tuomarina toiminut Pauli Härkönen mielestäni ihan sopivan tiukka (varsinkin kapulan pureskelusta rokotti aikalailla). Kaikenkaikkiaan kisoissa nähtiin jälleen kerran häikäisevän hyviä suorituksia :) Kärkikolmikko tällä kertaa 1. Satu & Welmu, 2. Jessica & Katla ja  3. Christa & VIP. Hurjasti onnea!!!!

Hienoja suorituksia esittivät myös Toivon lapset Padi, Rimma ja Meg :) Padille ja Tarjalle sekä Rimmalle ja Marille vieläpä ykköstulokset!! Isot onnittelut!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti