sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Keravalla
Lauantai päivä vierähti rattoisasti treenaillessa.

Aamupäivästä kokoonnuttiin BAT-hallille P-pentujen tapaamiseen. Ohjelmassa oli reilu kolme tuntia tokoa ja liitelyä (ja siltikin aika loppui kesken). Paikalle olivat saapuneet Tarja, Timo ja  Padi; Oili, Pete ja Meg; Jukka ja Hello Kitty sekä Mari ja Rimma. Lisäksi paikalla olivat kasvattajat Riitta, Pekka ja Viljon sisko Numa sekä vierailevana tähtenä Samu ja Sigma.

Eipä voi paljon muuta sanoa, kuin että Toivon lapsoset ovat kyllä kaikki niiiin taitavia <3 Mielettömän hienon näköistä menoa niin tokossa kuin agilityssäkin :))

Toivo pääsi tokoilemaan kolmantena.
Aluksi seuraamista  lyhyessä hihnassa. Paikka ihan ok, mutta nyt pomppi tosi paljon. Pitäis varmaan tehdä jotain..
Idari. Kaikki asennot oikein, mutta ennakoi käännöksiä ja kerran jouduin huomauttamaan edistämisestä.
Luoksetulo. Aluksi suora. Muuten ok, mutta eteentulo hieman vino. Pysähdyksillä kokonaisuus vallan mainio :)
Ruutu oli huono :( Merkille hyvin, mutta ruutuun menossa hankaluuksia. Luulen, että ei ihan hahmottanut ruutumerkkejä (hukkuivat kirjavaan mattoalustaan). Toivo pysähtyi liian aikaisin ja korjasi tosi huonosti :( Jouduin odottamaan vaikka kuinka kauan ja Toivo vaan seistä jökötti paikallaan, eikä tehnyt elettäkään korjatakseen :(( Lopulta kuitenkin löysi ruutuun. En palkannut, vaan otin kokonaan alusta ja nyt oikein hyvin :)
Hyppynoudossa heitin ekan kerran aivan vinoon ja kapula jäi laipalleen. Uusin heiton ja sen jälkeen hyvä ja varma nouto.

Plääh. En tiedä. Tuhottomasti pikkuvirheitä, enkä muutenkaan en ollut kovin tyytyväinen :( Olisi kyllä voinut mennä niiin paljon paremmin... No, ei auta kuin jatkaa treenaamista :)

Viljo tokoili myös pikkaisen.
Aluksi pari ruutua, jotka ihan hyvin ja vauhtiakin löytyi :)
Sitten luoksetuloja ja noutoa. Nämäkin ihan kivasti :) Eteentulo tosin on vieläkin hieman hakusessa pidemmältä matkalta ja kovemmasta vauhdista..
Muutama liikkeestä seisominen. Oikein hyviä :) Pysähtyi nopeasti ja malttoikin aika kivasti.
Namilla tein aluksi liikkeestä maahanmenoja. Näissäkään ei mitään ihmeellistä. Nopeita ja hyviä :)
Lisäksi otin jokusen eteentulon läheltä ja pari sivulle siirtymistä.
Lopuksi vielä seuraamista. Varsin pomppivaa :(

Tokoilujen jälkeen siirryttiin sitten liitelemään. Pete oli tehnyt meille oikein mukavan radan, jossa riitti haasteitta, mutta ei ollut
kuitenkaan kenellekkään liian vaikea.

Toivo meni tosi hienosti <3 Se oli jälleen kerran mainiosti kuulolla, ohjautui hyvin ja kääntyi loistavasti :) Muutamaa kohtaa hieman hiottiin paremmaksi ja kokeiltiin Toivon reagoimista omaan rytmin muutokseeni. Sujui hyvin :) Ainoa asia mikä hieman itseäni häiritsi oli se, että Toivo tuntui aikalailla tavallista hitaammalta ja jotenkin tönkömmältä mattoalustalla... Tästä kertoo jo sekin, että oma ajoitukseni oli kerrankin kohdallaan ja ehdin vaikka mihin :P Mutta jokatapauksessa suoritus oli HYVÄ ja olinkin erittäin tyytyväinen Toivo-setään :))

Toivon liitelyt ovat viimeaikoina sujuneet kaikenkaikkiaan tosi hyvin :) Yhteistyö sujuu, eikä meno ole enää sellaista jatkuvaa tappelua ja takkuamista. Luulisin, että ainakin osittain tämä johtuu siitä, että olen viimeaikoina yksinkertaistanut ohjausta ja jättänyt kaikki turhat kikkailut pois sekä löysännyt hallintaa.  Toivo kuuntelee nyt paljon paremmin ja reagoi ohjaukseen nopeammin, kun en kokoaikaa yritä pitää sitä niin tiukasti hanskassa, vaan annan sen tehdä töitä vapaammin.

Treenien jälkeen käytiin porukalla Rossossa syömässä ja sen jälkeen käväistiin vielä Marin ja Rimman kanssa lenkillä. Viljo ja Rimma löysivät heti toisensa ja kiihdyttelivät menemään ympäri metsiä :)

Olipa kerrassaan mukava päivä :) Suuren suuret kiitokset kaikille ja maaliskuussa sitten uudestaan :))

Illalla oli sitten vuorossa J-pentujen pentutapaaminen Keravan Prismassa. Paikalla olivat minun ja Viljon lisäksi, Kati ja Veli-Into, Sari ja Troya, Päivi ja Matti-isukki, Mari ja Skye-äippä sekä tietysti kasvattajat Riitta ja Pekka. Kiitos kovasti kaikille! Oikein mukavaa oli ja tosi kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa :)

Otimme liikkeitä kahdessa erässä. Ensimmäisellä kerralla Viljo teki seuraamista, eteentuloja läheltä ja sivulle siirtymisiä. Muut ok, mutta seuraaminen taas hieman turhan iloista :) Parani kyllä huomattavasti kun mun käskettiin kävellä reippaammin :) Hmm, miten mä en vaan voi muistaa tätä..

Toisessa osiossa Viljo teki ruutua, noutoa, jääviä ja hiukan kaukoja.
Ruudut suht ok. Vähän ehkä paikanhauissa himmasi liian aikaisin... Lisäksi mä onnistuin kerran heittämään palkkapallon kattoon :)
Noutokin ihan hyvä. Ehkä hieman nopeampaa olisi voinut palauttaa.
Jäävistä otin seisomista ja maahanmenoa. Seisomiset hyviä ja nopeita, mutta maahanmenoissa aluksi hieman sekotti. Onnistui kuitenkin lopulta :)
Kaukoissa oli hieman malttamaton ja jumppaili omaan tahtiin.

Ohjeitakin saatiin :) Tosin hieman tylsän puoleisia :P Ei saa riekuttaa niin paljon, ei saa jatkuvasti heittää palloa, pitäisi ottaa enemmän kokonaisuuksia ja palkaamattomuutta, pitäisi ilmoittautua kisoihin ja pitäisi treenata enemmän!!! Hmpf, Viljo ei kyllä yhtään tykkää tämmöisistä neuvoista (enkä kyllä mäkään) ;o) Ja miten ihmeessä mä edes pystyn oleen heittämättä kokoajan sitä palloa :)))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti