tiistai 30. lokakuuta 2007

Tokoilua
Sunnuntaina kävimme Katin ja Veli-Inton kanssa treenailemassa.

Toivo pääsi ensimmäisenä kentälle. Kati toimi liikkeenohjaajana ja hyvin näkyi, ettei meitä ole viime aikoina pahemmin kukaan käskytellyt...

Aloitin suoralla luoksetulolla. Vauhti erinomainen, mutta teki melkoisen banaanin ja tästä johtuen myös eteenistuminen aika vino. Idari. Ei taaskaan istunut :( En ymmärrä mikä tässä aina vaan tökkii. Toivohan seuraakin melkein istualtaan, joten luulis ettei sitä istumista olis kovinkaan vaikea tehdä... Idarissa oli paljon muutakin parannettavaa. Seuraamisessa puski aikalailla ja ainakin maassaolosta varasti seuraamiseen. Ruutu.  Merkille varasti liikkeenohjaajan käskystä. Huusin tietty takaisin ja pidin sitten vähän aikaa perusasennossa Katin huudellessa käskyjä. Merkiltä ruutuun j-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä banaani ja päätyi ihan vasempaan takakulmaan. Odotin, että korjaisi itse, jolloin palloili vähän aikaa ympäriinsä ja meni sitten yllättäen maahan :(( Hitto!! Kävin siirtämässä oikealle kohdalle ja tämän jälkeen kaikki toistot tosi hyviä. Kaukot ihan ok. Asennonvaihdot nopeita, mutta s-i vaihto ei ihan täydellinen. Toinen takajalka pysyy paikoillaan, mutta toinen liikkuu eteen. Lopuksi vielä sivulle siirtymisiä, joista monet ärsyttävästi hiukan vajaita.

Huh-huh. Järkyttävästi virheitä! Nyt on kyllä pakko aloittaa tehotreenaus!!!
 • Liikkeenohjaajan käyttö aina kun vain mahdollista
 • Kisamaisia treenejä enemmän!! Nyt moni asia toimii pikku paloina, mutta tökkii varsinaisessa liikkeessä. Ainakin idarin asentoihin tällä tavoin toivottavasti enemmän varmuutta!!?
 • Banaanin korjaus. Pallon heitto vastakkaiseen suuntaa??
 • Eteentulon tehotreeniä kotona. Pitäisi osata hakeutua oikealle paikalle ja suoraan ihan mistä suunnasta tahansa.
 • Sivulletulon tehotreeniä kotona. Toivon kääntyessä sivulle väistän alta pois, jolloin joutuu ylityöskentelemään.
 • Seiso-istu. Kotitreeniä naksulla tai pitäen liikkuvasta jalasta kiinni.
 • Jos menee ruudussa omin luvin maahan ja vielä väärässä kohdassa, niin ehkä vaan pitäisi odottaa että nousee ylös ja alkaa uudestaan hakea paikkaa. Jotenkin tuntui, että nyt vaan odotti saavansa sillä tavalla multa apuja??

Viljo oli aika pätevä :)

Viljokin aloitti luoksetulolla. Otin pari toistoa Katin toimiessa avustajana. Ensimmäisellä kerralla Viljo-luikero pääsi riistäytymään ennen aikojaan :) Toisella kertaa Kati onnistui kiinnipitämisessä paremmin (tai Viljo kiemurtelussaan huonommin:) ja silloin lähti matkaan vasta kutsusta. Molemmat luoksetulot kuitenkin erittäin vauhdikkaita ja hyviä! Nouto. Otin aluksi pelkän palautuksen Katin pidellessä jälleen Viljoa. Tämän jälkeen yksi kokonainen nouto ja palkka vauhdista. Muuten ok, mutta nyt tiputtaa kapulan hieman liian aikaisin. Sitten seisomisia narupallolla. Pysähtyy hyvin ja nopeasti, mutta yrittää ennakoida palkan heittoa ja pari kertaa singahtikin ennen aikojaan taaksepäin :) Odotutin sitten hieman pitempään ennen palkkaamista ja sen jälkeen tosi hyvin! Kokeilimme myös maahanmenoja ja istumisia, jotka kaikki hyviä ja super-nopeita :) Lopuksi vielä hieman seuraamista, joka myös oikein hyvää :)) Nyt oli jo sen verran väsynyt, ettei kovin paljoa edes pomppinut :p
 • Nyt vaan liikkeitä enemmän kasaan!
 • Eteenistumista voisi ottaa kotona myös lelu palkalla ja eri suunnista.
 • Jos noudoissa tiputtaa kapulan ennen aikojaan -> lelu piiloon ja odota että korjaa
 • Pitoharjoittelua lisää kotona.
 • Maltti!!
 • Maahanmenoissa ole tarkkana, että kyynärpäät ovat varmasti maassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti