keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Tiistain agit


Eilen illalla piipahdimme pikaisesti ottamassa pienen pienet treenit. Minulla oli kaikki kolme koiraa mukana ja kaikki pääsivät liitelemään :))


Hipsu oli loistava :) En edes muista koska olen sen kanssa viimeksi mennyt, mutta eipä se ainakaan mitään ole unohtanut. Kaikki kontaktit tosi hyviä +  nopeita ja kepitkin se osasi edelleen aloittaa melkein mistä tahansa. Rimat laitoin mini korkeudelle (en raaski enää hyppyyttää sillä maxeja, vaikka se varmasti ne vielä loistavasti menisikin) ja kokeilin pieniä hyppykuvioita. Meni aivan loistavasti :) Sirun kanssa on kyllä edelleen nautinto mennä ja se rrrrrrrakastaa tätä lajia. Viikonloppuna Hipsu pääseekin sitten pitkästä aikaa kisailemaan :) Seuramme järjestää lauantaina epikset ja siellä ratkotaan samalla Tampereen pujottelumestaruus. Jännä nähdä kuinka Siru pärjää vauhdissa nuoremmille :)) Super-hyper-mega nopea pujottelija se vieläkin on, mutta ehkä vuodet ovat kuitenkin vähän hiljentäneet vauhtia (ja hulluutta:) 


Viljo oli... hmm. innokas :) Se ei oikein vielä osaa lukea ohjausta ja tällä kertaa valitsi vähän oma valintaisia esteitä (eli putkia:). Se kääntyy kyllä edelleen loistavasti, mutta saattaa välillä singahtaa ihan mihin tahansa.. Kokeilin senkin kanssa pieniä hyppykuvioita ja keppejä.


Toivokin treenaili vain pikkujuttuja. Hyppypyöritystä ja keppikulmia. Meni tosi hyvin ja Toivo osasi hakea kepit hienosti erittäin vaikeistakin kulmista :)) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti