keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Maanantai aamuna..
..tokoa ja tokoa :)


Toivo aloitti idarilla. Tällä kertaa kaikki asennot hyviä ja nopeita. Tosin istumiseen annoin pienen pääavun.

Luoksetulo erinomainen :) Pysähdykset tosi hyvät ja napakat sekä vauhti kaikissa osissa mieletön.  Banaaniakaan en juuri huomannut. Eteenistuminen suora ja varma ja tästä sitten palkkasinkin.

Ruutu. Odotutin aika kauan ennen merkille lähetystä. Hyvin malttoi :) Merkille meno nopea, samoin kuin ruutuun meno. Jonkin verran teki banaania, mutta osui kuitenkin sinne minne piti. Tosin nyt tekee taas sitä, että vetää ensin liian syvälle ja palaa sitten oikeaan kohtaan. Pitää mietiskellä alanko korjaamaan tätä vai en?? Toisaalta se on tosi ärsyttävää, mutta kun muistaa kuinka paljon meillä on ollut ongelmiä tämän(kin) liikkeen kanssa, niin en tiedä uskallanko alkaa hirveästi viilata.

Hyppynouto
. Otin pk-esteellä, kun muutakaan estettä ei kentällä ollut :) Heitto ei ollut aivan onnistunut... Tuuli niin hemmetisti, eikä se onnettoman kevyt kapula tahtonut lentää mihinkään :) Sain sen vain vaivoin esteen yli, jonka jälkeen se kieri aikalailla oikealle ja jäi lähelle estettä. En kuitenkaan jaksanut uusia heittoa, vaan lähetin koiran. Toivo teki hillittömän kamikaze-hypyn ja singahti pää edellä kohti kapulaa. Ja kuten arvata saattaa laskeutuminen ei mennyt aivan nappiin... Toivo sai kyllä heti napattua kapulan, mutta kynti sen jälkeen maata kuono edellä ainakin metrin verran. Vasta sitten se sai jalat alleen ja ponnisti välittömästi takaisin. Kapulan luovutus oli hyvä :) Tutkiskelin vähän aikaa tuliko mitään vammoja, mutta koska mitään ei näkynyt ja Toivo vaikutti ok:lta jatkoimme treeniä.


Ohjattu.
Lähti merkille vauhdila, mutta jätti hiukan vajaaksi. En korjannut, vaan lähetin oikealle, jolloin kaartoi liikaa keskelle ja bongasi keskikapulan. Pysäytin ja koitin ohjata uudelleen, jolloin syöksähti niin  nopeasti keskimmäiselle, etten ehtinyt reagoida :( Otin sitten kokonaan uudestaan ja nyt hyvin. Jatkossa pitää ehdottomasti vaatia, että tekee merkin kunnolla!! Se alkaa heti lipsua, jos sitä ei oikein vaatimalla vaadi. Voisi varmaan myös ottaa kuurin pelkkiä suuntia!?

Kaukot.
Näissä ei mitään ihmeellistä. Hyvät ja nopeat asennonvaihdot :) Lopuksi otin vielä pikku pätkiä seuraamista. Paikka ok, mutta ei edelleenkään kävele..


Sitten Viljo

Viljon kanssa otin ainoastaan noutoa. Ajatuksena oli  paneutua nyt  siihen  kapulan liian aikaiseen pudottamiseen.  Tein yksinkertaisesti vain niin, että kun kapula tippui odotin että Viljo korjaa. Tämä sujui varsin vaihtelevalla menestyksellä :) Viljo kyllä korjasi aina heti, mutta monesti myös tiputti heti uudelleen. Hmm. Pitää nyt vaan sitkeästi tehdä tätä ja jahka saan kotona sen kapulan pitämisen kuntoon, niin sekin varmasti auttaa asiaan ;o))
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti