lauantai 12. joulukuuta 2015

Kuulumisia saikulta

Kaksi ja puoli viikkoa on kärvistelty Voiton varpaan kanssa ja ainakin saman verran on vielä edessä. Hankala sanoa onko varvas lähtenyt luutumaan vai ei. Turvotus ei ole ainakaan laskenut. Ihan yhtä isossa ja paksussa kunnossa on :-/ Varvas ei tunnu edelleenkään Voittoa vaivaavan ja samasta kertoi myös tämän viikon osteopaattikäynti. Jotain ihan pienenpientä fiksattavaa löytyi muutamasta kohdasta, mutta käytännössä katsoen mitään muutoksia ei ole murtuma Voiton kroppaan aiheuttanut. Hienoa! Ehkä Voitto on perinyt emänsä kumisen, jumiutumattoman vartalon.

Metku hoidettiin myös ja se oli odotetusti huonossa kunnossa. Jumia siellä ja jumia täällä. Kurja juttu :(

Treenien suhteen kulunut viikko on ollut täysin kuollutta. Ja niin on kyllä ollut kaikki muukin aktiviteetti. Ollaan käytännössä katsoen vain nukuttu ja minä olen välillä käynyt töissä. Pitäisi saada lunta, valoa ja pakkasta. Ennen sitä en taida henkiin herätä.

Tänään raahauduin Sarin seuraksi ProCanikselle. Treenasin lähinnä vain Leen kanssa. Kiertoa, tyhjään lähetystä ja pikkaisen jotain rauhallisempaakin. Jos vain jaksaisi, niin pitäisi kyllä suunnitella mitä treenaa ja edes hiukan yrittää kehittyä. Ei taida nimittäin edes vauhti korjata kaikkia virheitä.. Lee menee miljoonaa, mutta ei todellakaan viivasuoraan! Sekä kierrossa että eteenmenossa on nähtävissä kunnon kaarratusta. Kukahan nekin fiksais kuntoon? :P

- Posted using BlogPress from my iPhone


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti