perjantai 18. joulukuuta 2015

Aamulenkillä nähtiin sammakko. Lisäks mun pihassa joku onneton kesäkukka aloittelee kukintaansa. Siis joulukuussa :-O Tuleekohan talvi ollenkaan?


Sarin kanssa käytiin aamulla tempaisemassa tehokkaat tokoilut. Metku ja Lee keskittyivät zetaan, ohjattuun ja ruutuun. Lisäksi tein pikku pätkät seuraamista häirittynä.

Zeta oli molemmilla aika ok. Palkkasin asentoja ja vahvistin seuraamista. Lisäksi hämykäskyjä, nopeuden muutoksia ja asentoja normaalista poikkeaviin kohtiin. Hyvin olivat tytöt kuulolla.

Ohjattu nouto tuntuu olevan arpaonnesta riippuen joko loistava tai sitten surkea! Vasen puoli on molemmilla hyvä ja varma, mutta oikeaa puolta en saa varmaan ikinä toimimaan :-/ Kumpikaan ei tee kunnon kaarta oikealle lähetettäessä vaan sinkoaa helposti keski kapulalle. Näin tänäänkin. Mitähän hittoa tähänkin keksisi? Ideat alkavat olla lopussa.

Ohjatun noudon jälkeen testasin ruutua hieman samalla asetelmalla mitä Messarin karsinnassa nähtiin. Lee löysi suorilta ruutuun, mutta Metku meni yllättäen halpaan ja ajautui ensin ohjatun merkille ja tämän jälkeen vielä oikeanpuoleiselle kapulalle. Muutamalla lisäkäskyllä kuitenkin ruutuun. Uusinnalla homma olikin sitten pala kakkua.

Loppuksi vielä seuraamista häiriköitynä. Olin suunnitellut tekeväni ainoastaan tyttöjen kanssa, mutta kun vauhtiin päästiin innostuin kokeilemaan Voitollakin. Pieni Voitto raukka, joka ei ole tehnyt edes normiseuruuta liikkurin käskyttämänä kuin ehkä pari kertaa :P Ajattelin että se olisi voinut olla ihmeissään moisesta harjoituksesta, mutta mitä vielä! Sehän oli loistava!! Yhden ainoan kerran Sari sai sen keskittymisen herpaantumaan. Sen jälkeen se ei reagoinut häiriöihin enää mitenkään. Seurasi vain iloisesti ja keskittyneesti ja Sari sentään pisti parastaan ja teki varsin vaikeitakin häiriöitä!! Tuli taas sellainen fiilis, että hulluhan minä olen jos tämän koiran pois myyn.

Musta salama Casskin on viime aikoina tehnyt paluun tokon pariin. Olen työstänyt sille kotona jotain juttuja ja se näyttää oikeasti varsin kivalta! Siinä on paljon makeita piirteitä mistä pidän. Vaikka Cass on todella vilkas, niin se on myös aivan käsittämättömän cool. Sille on helppo opettaa tiettyjä juttuja ja luulen että ne on myös helppo ylläpitää koska se on niin tasainen. Lisäksi Cass tykkää laittaa kroppansa peliin joten sille ei sen kummemmin tarvitse työstää nopeutta tai vaikkapa stoppeja. Se vaan heittäytyy maahan tai singahtaa matkaan :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti