torstai 2. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Josko jälleen kerran yrittäisi elvyttää blogia..

Mitäpä meille kuuluu?

Lee palautui huippunopeasti pentuprojektista :) Käytin sen maaliskuun puolivälissä osteopaatilla kun se liukasteli pentujen lähdön jälkeen lenkeillä ja ajattelin että se on muutenkin hyvä tsekata. Eipä sillä oikeastaan yhtään mitään ollut. Pienenpieni vinous lantiossa, jonka Mari sai suoristettua välittömästi. Liukastelutkin jäivät pois, kun syvät lihakset palautuivat synnytyksestä. Nyt Lee on jälleen täydessä iskussa oleva solakka vartaloinen silakka :)

Pennun myötä oma treenimotivaationi on jälleen kokenut huiman parannuksen. Etupäässä olen tietysti puuhastellut kaikkea pientä pennun kanssa, mutta myös tavoitteellisemmin lähtenyt työstämään muita koiriani.

Metku:
Kisoihin asti ei olla päästy, mutta kovasti elättelen toiveita että meidän viime vuoden sm finaalipaikka riittäisi takaamaan meille osallistumisoikeuden tämän vuoden sm:iin. Metku oli saikulla oikeastaan koko alkuvuoden ja oma fiilis sen takia pohjamudissa. Nyt näyttää onneksi jälleen valoisammalta :) Kovasti olen pohtinut jaksanko sen kanssa vielä yrittää ja mitkä edes ovat meidän realistiset tavoitteet. Kärkisijoista meidän on turha edes haaveilla, sillä en pysty treenaamaan sen kanssa riittävästi. Kompromisseja on pakko tehdä ja joitain liikkeiden osia en edes yritä parantaa. Tehdään kuitenkin se mikä voidaan ja katsotaan mihin se riittää :) Olen hieman muuttanut treenitapaa ja koittanut löytää enemmän rauhaa ja harmoniaa suoritukseen. Erityisesti tarkoituksena olisi saada kuntoon sivulletulot, seuraaminen ja tunnari. Ohjatun noudon kadonneet kaaret vaativat myös työstämistä.

Lee:
Leekin pääsee näillä näkymin osallistumaan toko sm:iin. Edustamme rally-tassuja ja luokkana meillä on edelleen avo. Liikkeet ovat hyvällä mallilla, mutta häiriötreenejä kovasti kaivattaisiin. Leellä on hillitön palo kaikkiin vauhtiliikkeisiin (merkki, ruutu, noudot) ja tylsissä liikkeissä sen keskittyminen saattaa herpaantua kun joku muu pääsee luukuttamaan.. En ole vielä löytänyt toimivaa korjauskeinoa tähän ongelmaan. Huomautus tai vaatiminen ei oikein toimi. Lee korjaa kyllä, mutta unohtaa palautteen ihan yhtä nopeasti.. Häiriön lisääminen saattaisi toimia, mutta en tiedä saanko tehtyä sitä riittävästi. Eilen kokeiltiin Riitan kanssa vahvistaa kontaktin tarjoamista ja ehkä tällä tapaa jatketaankin :)

Voitto:
Voitto on hauska :) Se on ehkä maailman iloisin ja hyväntuulisin koira. Sitä katsoessa tulee aina hyvälle tuulelle.

Voitto ei vielä varsinaisesti osaa mitään, mutta kaikkea pientä on kovasti harjoiteltu. Luopuminen, targetit, kiertäminen ja eri liikkeissä tarvittavat perustaidot ovat työnalla. Varsinaisista liikkeistä olen työstänyt eniten seuraamista, noutoa, kaukoja ja tunnaria.

Laitan tähän vielä muutaman lyhyen videopätkän Voiton treeneistä. Seuraamisen alkeita, noutoa ja tunnaria. Tunnarissa kysessä toinen treenikerta kasoilla (aiemmin tehty muutaman kerran oman piilotusta ulkona). Ensimmäinen treeni kasoilla meni niin hyvin että tässä toisessa ahnehdin kenties hieman liikaa :P

Cass:
Cass on etupäässä vain paimentanut. Innolla jo odottelen lampaiden saapumista laitumelle ja että päästään oikein kunnolla treenailemaan! Paimennusjuttujen lisäksi kotona on tehty pieniä tokojuttuja/temppuja. Agilityn aloittaminen kutkuttelisi edelleen myös :) Vaan mistä löytyisi siihen aikaa?

Toivo:
Toivo viettää aktiivisia eläkepäiviä tuijotellen itämaista kissaa 24/7 :P Tämän lisäksi tietysti lenkkeilee, touhuilee kaikessa mukana. Esineruutua on hiukan treenattu ja tokoa tietysti myös :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti