lauantai 4. huhtikuuta 2015

Ihanaa kun koulutus tuottaa tulosta!

Pääsiäistreenit Sarin kanssa ProCaniksella.

Metku:
• Luoksetuloja. Olen työstänyt törmäämistä luopumisen kautta ja ainakin tällä hetkellä näyttää lupaavalta!! Ensimmäistä kertaa ikinä Metku oikeasti miettii mitä se on tekemässä, eikä vaan singahda mistään välittämättä sivulle :)

• Seuraamista. Myös tämä näyttää ja tuntuu hyvältä! Sarikin kommentoi samaa :) Tässäkin olen käyttänyt luopumista ja viivettä ennen palkkaamista ja se on rauhoittanut Metkua mukavasti. Turhan tiivis on välillä, mutta sekin asia on jo työn alla ja korjaantumaan päin.

• Jääviä. Vahvistelin asentoja takaperin kävelystä. Hyvältä näyttivät nämäkin :)

Lee:
• Merkin kiertoa. Kävin ennen treenejä shoppailemassa XXL:ssä ja mukaan tarttui iso merkkikartio. Sitä piti tietysti testata. Leellä on taipumusta laajentaa kaarta kierroissa, joten kuulen että tätä joutuu hieman työstämään..

• Häiriöseuraamista. Keskiviikon treeneissä työstettiin ensimmäisen kerran tätä Riitan kanssa kontaktin tarjoamisen kautta. Nyt siis toinen kerta kyseistä treeniä ja kylläpäs olikin aivan huimasti parempi!!! Ensimmäisellä kerralla kun Sari hillui ja usutti merkille Lee käänsi korvat luimuun mutta piti paikkansa. Tämän jälkeen ei enää häiriintynyt mitenkään vaan tarjosi hyvää kontaktia ja seuruuta vaikka Sari parhaansa mukaan häiriköikin. Huippua!!!! :) Nyt kaivattaisiin kovasti kimppatreenejä, että saataisiin tehtyä samaa harjoitusta kun toiset koirat oikeasti singahtelevat niille ihanille merkeille, ruutuun ja kapuloille. Eli jos joku on treeniseuraa vailla, niin yhteyttä tännepäin!! :D

Voitto:
Voittokin oli ihan pro! Alkuun leikkimistä, noutoa, kiertoja ja putkeakin kokeiltiin. Noudot ovat menneet huimasti eteenpäin ja samaten kiertämään Voitto lähtee yhä vain kauempaa. Vauhtiakin on tullut hurjasti lisää. Putken läpi juokseminen oli Voitolle myös pala kakkua :)

Namijuttuina tehtiin seuraamista, tunnarikapulan piilotusta ja kaukoja. Oikein hienosti nämäkin. On se vaan pätevä poika :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti