maanantai 6. tammikuuta 2014

Pentupäivä

Kuokkimassa Tending F- ja T-pentueiden pentupäivässä Porvoossa :) Mukana matkassa omista koiristani Cass ja Lee sekä matkaseurana Hanna, Hui ja Hikka.

Treenejä oli mukava katsella ja pennut (tai oikeammin sanottuna nuoret koirat:) olivat tietenkin huipputaitavia! Cass pääsi myös tekemään pari lyhyttä settiä ja esiteltiin kutakuinkin koko repertuaarimme (joka ei siis vielä kovin laaja ole:) Seuraamista, sivulletuloja, noudon eri variaatioita, muutama vauhtiluoksetulo, seisomista ja lisäksi kokeilin merkkiä ja ihan uutena juttuna ruutua. Aika kivasti meni! Yhdessä luoksetulossa keskittyminen herpaantui ja Cass lähti aluksi suunnistamaan kohti kentän toisessa päässä treenaavaa koirakkoa.. Ruutua testasin suorapalkalla ja sinne kyllä meni, mutta käytti jonkin verran silmää ja oli omaan makuuni turhan jähmeä. En tykännyt :-/ Tätä samaahan teki merkin kanssa kun kokeilin laittaa lelun merkin taakse.. Ehkä teen jatkossa toisella tapaa tai treenaan erikseen paikallaan olevaan leluun iskemisen kuntoon?

Aikaa oli käytössä runsaasti, joten ehdin treenailla Leenkin kanssa. Seuraamista, jääviä, luoksetuloa ja ruutua. Siinä kutakuinkin se :) Pätevä oli myös Lisbeth!

Kiva päivä :) Kiitos kaikille!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti