torstai 19. joulukuuta 2013

Kimppatreenit

Pitkästä aikaa kunnon kimppatreenit :) Kävin vierailemassa Koirakoutsin hallilla ke iltaisin treenailevassa porukassa. Treenit eivät kovin kaksisesti menneet, mutta tietääpä ainakin mitä treenata ;)
Mukana matkassa Metku ja Cass.

Metku:

Jaa-a, mitähän sitä sanoisi. Vire, vire, vire!!!! Metku oli kuumakin kuumempi ja teki tyhmiä virheitä. Itsekin olin jotenkin tosi huono. Olisi pitänyt päättäväisemmin puuttua typeryyksiin, eikä vain katsella ja ihmetellä :-/

• Seuraaminen: edisti, painoi ja ajatukset olivat osittain toisessa koirakossa. Tässä kohtaa olisi jo pitänyt ottaa raivelista kiinni ja pitää pieni puhuttelu! Nyt annoin vain jatkaa. Paransi kyllä loppua kohden, muttei ollut ollenkaan niin hyvä kuin olisi voinut olla.

• Tunnari: Liikkurin käskytyksillä, mutta en päästänyt heti noutamaan vaan testasin onko kuulolla teettämällä muutaman maahan-istu vaihdon. Vingahti lähtiessään, haistelu siisti, sivulletullessa törmäsi jalkaan.

• Ruutu: Matala merkki. Lähti kaarella (ilmeisesti suuntasi ensin kohti vähän matkan päässä olevaa korkeampaa tötsää) ja pysähtyi merkin sivuun!! Otin uudestaan ja nyt hyvin. Ruutuun meno myös ok.

• Kaukot: Nämä olivat huonot! Oli aluksi keskittymätön ja tekniikka petti s-m vaihdoissa. Ennätti tehdä myös muutaman omatoimisen s-i vaihdon :) Hinkkasin kunnes alkoi kuunnella ja tekniikka parani.

• Hyppynouto: Tähänkin alkuun hieman kuuntelutreeniä. Nouto muuten ok, mutta murahti ottaessaan kapulaa. Sivulletulossa törmäsi..

• Idari: Seiso-istu-maahan. Seuraaminen törkyä. Seisominen olisi voinut olla parempi. Istumisessa jäi vinoon. Maahan meno hyvä!

Loppuun jäi vähän aikaa ja Cass ehti treenata pikaisesti. Tehtiin kiertoja, seuraamista, sivulle tuloja, kaukoja, noutoa sekä leikittiin ja temppuiltiin. Hyvin jaksoi napero keskittyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti