maanantai 16. joulukuuta 2013

Blogin epätoivoista elvytystä

Yritetäänpä jälleen :) Pitkä aika on kulunut viime postauksesta ja kaikenlaista mukavaa ja vähemmän mukavaa on ehtinyt tapahtua.

Viljon tyrä leikattiin ja se on suureksi ilokseni toipunut hyvin. Viljo on viettänyt toipilaslomaa vanhempieni luona ja saattaa olla että se jääkin sinne asustelemaan. Itselläni on asian suhteen edelleen aika ristiriitaiset tuntemukset.. Hieman rauhallisempi elämänrytmi olisi Viljolle varmasti parempi, mutta toisaalta se on minulle kovin tärkeä, enkä haluaisi siitä ainakaan kokonaan luopua. Katsellaan. Energiaa sillä ainakin on hurjasti ja se on aina ensimmäisenä ovella lähtemässä mukaani kun olen käynyt kylässä.

Muitakin muutoksia eläinlaumassa on tapahtunut. Melkein koko kesän ja syksyn olin masentunut jatkuvasta epäonnesta koirien kanssa ja mietin vakavissani jo koko harrastuksen kuoppaamista. Pitkän mietinnän jälkeen yllätin jopa itseni ja lähetin pentukyselyä pentueesta, johon tiesin olevan paljon varauksia (enkä siis uskonut olevan mitään mahdollisuutta, että sieltä pennun oikeasti saisin:)). No, toisin kävi. Lähes kaikki pentuvarauksen tehneet halusivat uroksen ja niin minulle tuli Cass <3 Cass on kotoisin Ruotsista ja sen emä on Somollis Lass ja isä Kevin Evansin Caleb. Aika näyttää mitä naperosta kasvaa :)

Treenailtukin on. Tokoa olen hinkannut suht ahkerastikin :-O Etupäässä kuitenkin yksikseni ja jos kisoihin mielisi, niin enemmän kimppatreenejä pitäisi saada alle..

Metkun kanssa kokeilin viime viikolla muutaman liikkeen kisamaisesti (kun osuttiin Sarin kanssa samaan aikaan hallille) ja ongelmia ilmeni heti.. Vire nousee kun liikkeet tehdään liikkuroituna ja odotusaikaa tulee enemmän. Ajattelinkin, että alan nyt jokaikisessä treenissä tekemään vähintään 2-3 liikettä kisamaisesti ilman palkkaa ja lisäksi annan istua pidempään sivulla perusasennossa ennenkuin pääsee tekemään.

Tänään vedin lävitse messarijärkällä koko evl:n ja kokonaisuus oli mielestäni oikein hyvä :) Seuraaminen liian tiivistä, luoksetulon seisominen huono ja lisäksi noutojen palautuksissa törmää edelleen jalkaan kiepsahtaessaan sivulle. Nämä kun saisi työstettyä kuntoon, niin Metkulainen saattaisi saada aika kivoja pisteitä kisoista :D

Leen kanssa on ollut suuria ongelmia.. Kokeilin joitain viikkoja sitten tunnariin haisteluharjoitusta, jossa kasassa on pelkästään vääriä kapuloita. Tämä toimikin kyseisellä kerralla ihan kivasti ja pääsin palkitsemaan pelkästä haistelusta. Mutta, mutta.. Seuraavalla kerralla Lee ei sitten tehnytkään enää yhtään mitään :-O Ei suostunut edes menemään kapuloille, oli ahdistunut, jne, jne. Kokeilin helpottaa ja palasin pelkkään oman piilotukseen, mutta ei. Ei vaan pysty :( Aivan helvetin ärsyttävää!! Pahinta kaikessa on se, etten ole vieläkään saanut ongelmaa ratkaistua vaan ihan samassa pisteessä ollaan edelleenkin (ja veikkaisin että tullaan olemaan vielä pitkään). Kirottuja olkoon nöyrät ja pehmeät koirat!!!

Leelle tulee treeneistä nyt pakollista taukoakin, sillä se menee huomenna hampaanpoistoon. En tiedä yhtään missä ja koska se on hampaansa rikkonut, mutta ihan vain sattumalta sen suuhun kurkatessani huomasin että oikealta ylhäältä puuttuu p3:sta puolet ja ydin on näkyvillä :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti