torstai 12. huhtikuuta 2012

Pihatöitä ja linkkejä

Piha on jo aivan sula ja melkein kaikkialta kuivakin, joten aloitin tänään pihatyöt :) Pari tuntia tehokasta haravointia kolmen innokkaan apurin kera (kyttäilevät haravan lennättämiä pikku kiviä, käpyjä ym.). Lopputuloksena ehkä kolmasosa pihasta haravoituna!

Kissatkin pääsivät ensimmäistä kertaa piipahtamaan ulkotarhassa. Itämaisen kissan piipahdus oli varsin lyhyt.. Liian kylmät kelit vielä kaljulle kissalle ;) Sauli sen sijaan nautiskeli ulkoilmasta pitkään.

Mari on koostanut I-pentujen treenipäivästä videokoosteen. Tässä tulee linkki:  I-pennut Hienoja, taitavia pentusia :) Videon lopussa viuhahtaa vieraileva tähti Viljokin :D Laitan tänne myös (törkeästi lupaa kysymättä;) linkin Luun tunnaritreeniin. Luu treenailee juurikin niitä samoja vaikeita juttuja, jotka Viljollakin on pikapuoliin edessä:) Tässä linkki: Luu tunaroi
Kevätkukkaa pukkaa innolla
Kissat tarhassa

1 kommentti:

  1. Kiitos, että pidät julkista blogia. Luen aina niin mielelläni etenkin Viljon juttuja. Ja ymmärrän täysin tunnariahdistuksesi :D Aivan kuin omaa Pintoani katselisin lukiessani Viljon tunnaritarinoita. Pintohan on Viljon puolisisar (Matti/Viu). Katselin tuota Luun hienoa videopätkää ja jo alkoi taas tunnari ahdistamaan (siis minua, ei koiraa). Jos kerran vielä yrittäisin (näiden tuhansien kertojen jälkeen)... ehkä.
    Kaikkea hyvää teidän väelle ja ihanaa kevättä!
    Pitäisköhän ajaa Ihoden Höyläämön kautta ja pyytää taas usemapi muovipussillinen palikoita mukaan :D

    Terveisin Kati, Pinto ja Flow

    VastaaPoista