maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pentupäivä

Sunnuntaina vietettiin Toivon lastenlasten eli Tending I-pentueen pentupäivää Pirkkalassa. Menossa mukana minun ja Toivon lisäksi Mari, Rimma ja Puuma, Anu ja Luu, Taina ja Lalli sekä Sirke ja Riski. Olipa mukavaa nähdä supertaitavia ja ihania "pentusia"! Tehokkaasti saatiin 5 tuntia kulumaan :) Kiitos kaikille kivasta päivästä! Pian uudestaan :) 

Itse treenailin lähinnä Viljon kanssa ja oikein hyviä vinkkejä saatiin meidän ongelmaliikkeisiin.

  • Seuraaminen. Palkkaa rauhallisemmin!! Ensin kehu ja sitten vasta lelu. Kun on sähäkkä koira, niin ei saa olla itse liian sähäkkä ;o)
  • Tunnari. Vaikeampia treenejä, että Viljo joutuu keskittymään ja rauhoitumaan!! Tehtiin tunnari mm. maton saumakohtaan, jolloin nostaminen oli huomattavasti vaikeampaa. Sirke ehdotti myös muodostelmia, missä kapulat ovat osittain toistensa päällä ja koira joutuu oikeasti pohtimaan miten saisi oman nostettua. Laitetaan ehdottomasti kokeiluun :)
  • Paikallaolon alkuja ja loppuja ympyrässä. Tämä oli hyvä treeni! Asettauduttiin ympyrämuodostelmaan, jonka jälkeen jokainen käskytti omaan tahtiin koiraa maahan ja takaisin perusasentoon. Viljo mokasi ainoastaan kerran! Sen jälkeen mattoi hienosti kuunnella kenen käskyjä noudattaa :)

1 kommentti:

  1. Kiva päivä olikin!

    Uusittu blogi on upea! Kuinkahan itse saa aikaan kirjoittaa edes vanhaan! Kiva oli lukea kuvaukset koirista, kuinka osuvia :)
    Tosin Kirpun kohdalla joutui itkunkin tirauttamaan :(

    VastaaPoista