perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kyllä ne kotona osaa..

Korjaussarjaa heti aamutuimaan kotipihassa pienessä tihkusateessa.

Tasamaanouto. Viljo osasi tänään istua luovutusasennossa suorassa ja Metkukin oli selvästi miettinyt eilisiä juttuja :) Ei varastanut kertaakaan ja malttoi hienosti pysyä paikoillaan, kun otin kapulan pois. Loistavaa!

Luoksetulo. Jaa-a. Pakko varmaan Metkun kanssa palata taaksepäin ja laskea kriteeriä.. Testasin pitkästä aikaa takapalkkaa ja toimi aika ok. Voisin ehkä myös treenata palkasta luopumista paremmaksi, niin saisin toimimaan vieläkin paremmin?

Merkkiä. Äh. Kotipihassa en saa ikinä mitään niin hankalaa aikaiseksi, että merkille menot olisivat jähmeitä tai koirat jättäisivät merkkejä vajaaksi. Vaatii väkisinkin liikkurin ja kisamaisempaa harjoitusta. Höh :-/ Tätä ois vaan niin kiva vääntää kotosalla :P

Illalla (tai oikeastaan yöllä) töiden jälkeen vielä sisätreeninä kapulanheittoja hämykäskyillä. Tein myös pitotreeniä erilaisilla esineillä ja mitä erikoisimmilla häiriöillä (mm. ruokalusikalla johon asetin houkutukseksi ison makkaranpalan:) Ihan liian taitavia ovat nuo mun otukset. Aika mahdotonta saada niitä mokaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti