lauantai 7. toukokuuta 2011

Tokoa, esineitä, janoja


Tänäänkin treenattiin. Aluksi tokoilut Ikaalisissa kera Riitan.


Toivo • Luoksetulo kisamaisesti. Aika ok. Hyvät stopit ja vauhti kahdella ekalla pätkällä hyvä. Viimeinen aavistuksen muita hitaampi.

 • Ruutu. Takajalat pikkiriikkisen ruudusta ulkona. Palkkasin jokatapauksessa.. Uusinnalla sama homma, mutta kun en sanonut mitään korjasi nopeasti keskemmälle.

 • Ohjattu. Eka merkki huono. Jäi aivan vinoon ja todennäköisesti tästä syystä ampaisi keskimmäiselle. Tyhmätyhmätyhmä minä. Miksi, voi miksi en korjannut paikkaa vaan annoin jatkaa? Tämän jälkeen korjaussarjaa ja nämä tietty oikein hyvin.

 • Tunnari. Kolme kasaa, joista vain yhdessä oma. Tyhjillä kasoilla työskentelee hyvin, mutta heti kun saa vainun omasta alkaa hätäilemään :( Nytkin ehti nostaa viereistä, ennenkuin bongasi oman. Hitto.

 • Seuraaminen. Syvä huokaus. Ei muuta sanottavaa.


Viljo • Tunnari. Kasoja Viljollekin. Olipa taas huono :( Hätäinen, nosteli kaikkia mahdollisia ja kerran yritti jopa tuoda väärää. Tästä aika tiukkaa palautetta. Palautteen jälkeen yksi toisto kunnolla ja sen jälkeen taas sama homma. Hitto.

 • Zetaa suoralla (S-M-I). Kaikki asennot oikein ja taisi olla muutenkin oikein kelvollinen suoritus :)

 • Seuraaminen. JEEE!! Ihmeellisen hyvää :-O Oikein hämmästyin itsekin!!

 • Kaukot häirittynä. Aavistuksen ehkä otti häiriötä? Lisää siis näitä. S-M vaihdoissa tuli eteenpäin ja tätä sitten hinkattiin läheltä takapalkalla. Teki tosi hyvin!! Pitää muistaa ottaa säännöllisesti treeniohjelmaan.


Metku • Nouto x 2. Ekalla sivulle asti (tosi hyvä) ja toisella kertaa vauhtipalkka.

 • Luoksetulo. Hämykääntymisiä matkalla kolme kappaletta. Tästä huolimatta oli ehtinyt hinautua jossain välissä muutaman sentin eteenpäin. 

 • Ruutu. Olen tehnyt nyt vähän aikaa lätkällä ja saattaa olla, ettei toimi :( Löytää kyllä oikean paikan, mutta menee pirulainen nyt joka kerta sivusta sisään :(( Hemmetti. Testailin vähän eri vaihtoehtoja, mutta en oikein vielä tiedä miten jatketaan.

 • Merkkiä kera hämypallojen. Tää on ollut niiiiin vaikeaa. Metkulle iskee kamala lamaantuminen heti kun se näkee pallot ja se pystyy vain hädintuskin raahautumaan merkille. Tänään kuitenkin yllättävän hyvin!! Taisi mennä jopa laukalla :-O Ehkä ne pallot alkaa kohta jo mielestä unohtua.

 • Tunnari. Piti tehdä piilotuksia, mutta kentällä oli niin lyhyt ruoho ettei tahtonut onnistua :) Aika hyvin on Metkulla jo tunnarin idea selvillä. Jokusen kerran taisi nostaa väärää, mutta jatkoi kuitenkin kokoajan työskentelemistä ja oman etsintää. Kyllä tästä vielä tunnari tulee :))

 • Seuraaminen. Tais olla ihan jees?

 • Jäävät. Ekassa maahanmenossa jäi istumaan (maahanmeno on jostain syystä Metkulle se vaikein), toisella yrittämällä tippui hyvin. Istumisessa ja seisomisessa ei ongelmia.


Tokottelujen jälkeen siirryttiin metsälajien kimppuun. Tässä vaiheessa seuraamme liittyi myös Taina.


Esineruutu. Kolme esinettä: barbin torso, limakäsi ja kukkaro. Esineiden paikkoina se perinteinen kisajärjestys (yksi edessä, yksi keskellä ja yksi takana) Alue kisakokoinen. Toivo aloitti. Voih, setä oli niiiiiin super <3 Eipä olis voinu yhtään paremmin mennä. Kolme nopeaa pistoa ja kolme esinettä :)) Viljolla oli jälleen kerran liikaa vauhtia ja liian vähän aivoja.. Toi kuitenkin pari esinettä suht sukkelasti. Viimeisestä esineestä (barbin torsosta) sai vainun, mutta ei todellakaan jaksanut tarkennella vaan sinkosi raketinlailla matkoihinsa. Tästä suullista paheksuntaa ja kun näytti siltä ettei meno parane, kutsuin pois ja ennen seuraavaa lähetystä poskipuhuttelua. Lähti tästäkin huolimatta kuin raketti, mutta toisaalta löysi myös heti esineen. Ehkä jotain meni kuitenkin jakeluun? Metkulle kokeilin valmista ruutua, mutta se oli tällä kertaa liian vaikea. Etuesineen löysi omatoimisesti, mutta sen jälkeen alkoi usko loppua. Käytiin sitten yhdessä katsomassa kahta muuta ja tämän jälkeen ei ongelmia. 


Janat. Toivolle ja Viljolle ei tällä kertaa jälkiä, vaan pelkästään janatreeniä. Molemmille tein kolme syvää janaa (Viljolle janan päähän palkaksi ruokapurkit ja Toivolle pallot). Viljo oli tosi taitava!! Keskimmäisellä janalla jouduin kerran korjaamaan, kahdella muulla eteni määrätietoisesti ja luotisuoraan. Oikein hyvä :)) Toivo-setä ei sitten ollutkaan yhtä taitava.. Joka hemmetin janalla karseeta vääntöö edetäänkö suoraan vai sinkoillaanko mihin sattuu. Aion ottaa nyt käyttöön natsilinjan, tehdä paljon tämäntyyppisiä treenejä ja vaatia että sinne minne näytetään on myös mentävä. Katsotaan onnistuuko.. Toivo-setä on aika tiukka vastustaja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti