perjantai 13. toukokuuta 2011

Piiralla


Viljo ja Metku pääsivät aamulla Piiran käsittelyyn. Mulla oli aika vain kahdelle koiralle ja pitkään arvoin Toivon ja Viljon välillä. Viljo kuitenkin voitti itselleen hoidon sillä se on mielestäni liikkunut viimeaikoina vähän köyryssä ja Toivossa taas ei tunnu tällä hetkellä olevan mitään vikaa.


Viljo olikin aika jumissa. Selkä ja lapojen väli eniten, mutta pientä kireyttä oikeastaan vähän kaikkialla :( Kovasti protestoi sir William taas käsittelyä ja yritti parhaansa mukaan pyöriä, potkia ja nykiä koko hoidon ajan.. Kotihoitona ravautusta, B-vitskua ja nutrolin öljyäkin Piira suositteli.


Metku on täysin paskana :( Toooosi paha lukko lannerangan alueella, selkä aivan vino, oikealta puolelta lihasköyhä ja kaikki syvät lihakset puuttuu. Piira oli kuitenkin sitä mieltä, ettei välttämättä rakenteessa mitään vikaa vaan kaikki ongelmat saattaa hyvinkin johtua tosta nikamalukosta (tällä hetkellä koiran on täysin mahdotonta hypätä jne.). Tietenkin vasta kuvathan sen totuuden sitten kertoo... Piira sai Metkun selkää aika hyvin auki ja suoristumaan. Nyt pitäisi sitten aloittaa ankara kuntouttaminen. Vesikävelyä, uittamista, ravauttamista, tasapainoharjoituksia, venytyksiä jne. Lisäksi kannattaa syöttää samoja lisäravinteita sun muita kuin Toivolle ja Viljollekin. Hyppäyttää ei saa, ennenkuin selkä on taas suora ja liikkuminen parempaa. Paskapaskapaska :(( Ei auta kuin kovasti toivoa, ettei kuvista löydy mitään ikävämpää. Jos on luustoltaan sökö, niin en tiedä mitä sitten.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti