tiistai 15. maaliskuuta 2011

Tehokas aamupäivä


Koirat on lenkitetty, Mouhijärvellä käyty liitelemässä + tokoilemassa, kissoja palluteltu ja Viljo ilmoitettu Kirkkonummen karsintaan :)


Olen pienimuotoisesti liidellyt nyt kaikilla koirilla (lyhyttä pätkää ja matalilla rimoilla tai speedpumpeilla). Kovasti tekisi Toivonkin kanssa vielä mieli kisoihin.. Se on ollut tosi hyvässä kunnossa, eikä jalkojen kanssa ole ollut mitään ongelmia!! Ajattelin aloitella varovaisesti, tehdä maltilla hyppytekniikkaharjoituksia ja lyhyitä radanpätkiä. JOS mitään ontumisia tms. ei tule, niin sitten kyllä kevään/kesän aikana kisataan :)) 


Viljon kanssa olisi PALJON tekemistä, jos sillä oikeasti kisata aikoisi!! Näkee hyvin, että sen kanssa on vain hulluteltu :) Se ei ole kunnolla hanskassa, sinkoilee esteiden ohi ja ampuu putkeen heti kun sellaisen näkee.. Lisäksi sen estevarmuudessa on pienoisia puutteita :( Rengasta se ei osaa ollenkaan, pujottelu vaatisi PALJON töitä, eikä ne kontaktitkaan nyt täydelliset ole..


Metku ei myöskään osaa vielä juuri mitään :(  Meillähän oli täksi talveksi ryhmäpaikka, mutta ei varmaan edes viittä kertaa olla treeneihin päästy (on ollut liian kylmää, työ on haitannut harrastuksia ja treenejä on muutenkin jatkuvasti peruttu). Turhauttavaa :( Kesäksi en aio enää edes hakea Takuteista ryhmäpaikkaa. Metkun kanssa arveluttaa myös sen pieni koko ja lisäksi se ei hyppää kovinkaan hyvin :( Hyppytekniikkaa on jonkun verran tehty, mutta paaaljon enemmän kyllä pitäisi. Takaraivossa jäytää myös ajatus, että mitä jos se ei olekaan terve :((( Vastoinkäymisiä on ollut tässä vuosien varrella jo sen verran, että yhtä uutta viallista koiraa en enää haluaisi. No, parin kuukauden päästä tulee vuosi täyteen ja sitten mennäänkin heti kuviin.
Kissoilla alkaa olla jo melkoinen meno päällä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti